Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cel mai batran flamingo roz din lume a murit, la varsta de 83 de ani

B1 B1,
Cel mai batran flamingo roz din lume a murit, la varsta de 83 de ani

Un flamingo roz de la Gradina zoologica din Adelaide, in Australia, considerat cel mai batran din lume, a fost eutanasiat joi la varsta de 83 de ani, din cauza unor complicatii provocate de varsta inaintata,. continuă pe B1

Lucrarile la cel mai mare parc fotovoltaic din Romania au fost inghetate

Lucrarile de amenajare a celui mai mare parc fotovoltaic din Romania, care a fost in curs de amenajare in orasul aradean Sebis, au fost inghetate dupa ce investitorii spanioli au aflat ca Guvernul pregateste un proiecte de lege care ar impune o taxa pe stalp.

Cum a ajuns iOS 7 cel mai popular sistem de operare pentru mobile?

Desi iOS-ul, ca platforma, nu mai are o cota impresionanta de piata, intr-un mod foarte specific, iOS 7 a devenit cel mai popularsistem de operare din lume. La doar cateva saptamani dupa lansare, in septembrie 2013, iOS 7 era instalat pe 52% dintre iDevice-uri. in decembrie anul trecut, respectiva valoare a ajuns la 74,1 procente, doar ca in conferinta de anuntare a rezultatelor financiare, de acum cateva zile, sa aflam ca aceasta noua versiune creata de Apple este instalata pe [].

Liga 1 de fotbal din Romania, pe locul 10 in clasamentul celor mai bune campionate nationale din lume

Federatia Internationala pentru Istoria siStatistica Fotbalului a publicat, miercuri, clasamentul celor mai bune campionate nationale din lume, top in care Romania ocupa pozitia a 10-a. Astfel, Liga 1, car.

VIDEO Unele dintre cele mai bune spoturi publicitare din 2014, pentru masini, ruleaza la Super Bowl

Unele dintre cele mai bune clipuri publicitare din lume sunt difuzate cu ocazia campionatului de fotbal american Super Bowl. Cateva marci au lansat deja spoturile care vor rula la Super Bowl 2014 si le poti vedea si tu, mai jos. Revino in acest articol pentru a vedea noi clipuri interesante create de producatorii auto. Pe masura ce vor fi publicate, le vom aduna pe toate aici.

Motivul pentru care Romania va avea cel mai accentuat proces de imbatranire din UE

Romania va fi tara din UE cu procesul cel mai accentuat de imbatranire a populatiei si, totodata, va avea un procent de cheltuieli cu pensiile din PIB printre cele mai mari, a declarat, la prezentarea unui studiu privind pensiile, ministrul Muncii,.

De ce este Nea Marin Miliardar cel mai vizionat film romanesc din toate timpurile

Joi seara, comedia Nea Marin Miliardar a fost urmarita de peste trei milioane si jumatate de romani din intreaga tara, iar Pro Tv si-a adjudecat astfel locul de lider absolut de audienta pe toate segmentele de public.

Este cel mai scump telefon din lume. Tu stiai ca133;.

De ani de zile se vorbeste despre Vertu ca fiind cel mai scump telefon din lume. La un moment au aparut stiri ca un astfel de model ar fi avut si jucatorul de fotbal Adrian Mutu. Wall-Street. ro va prezinta 10 lucruri pe care, probabil, nu le stiati.

Ana Maria Stancu (Meteo Antena 1), vacanta in cel mai civilizat loc din lume

Ana Maria Stancu, prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul Obsrvatorului Antenei 1, tocmai s-a intors dintr-o vacanta pe taramuri asiatice, vizitand Singapore si Thailanda. Primul stat este catalogat de ea drept cel mai civilizat loc din lume.

Tarile cu cel mai rapid Internet din lume: Romania, in top

Asiaticii domina topul tarilor cu cel mai rapid acces la Internet, iar Romania a coborat trei pozitii in top, potrivit Bloomberg. Cum arata topul tarilor cu cel mai rapid Internet, in slide-urile de mai jos!.

Raport ONU: Peste 250 de milioane de copii din lume sunt ANALFABETI

Cel putin 250 de milioane de copii, din totalul de 650 de milioane din lume, care se incadreaza la varsta pentru a urma cursurile de scoala primara, nu stiu inca sa citeasca, sa scrie sau sa efectueze.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )