Libnet.ro
UNICEF

23:30

Raport ONU: Peste 250 de milioane de copii din lume sunt ANALFABETI

Antena3 Antena3,
Raport ONU: Peste 250 de milioane de copii din lume sunt ANALFABETI

Cel putin 250 de milioane de copii, din totalul de 650 de milioane din lume, care se incadreaza la varsta pentru a urma cursurile de scoala primara, nu stiu inca sa citeasca, sa scrie sau sa efectueze. continuă pe Antena3

Viitorul este analfabet: 250 milioane de copii de scoala primara nu stiu citeasca sau sa scrie

Cel putin 250 de milioane de copii din lume dintr-un total de 650 de milioane) cu varsta specifica scolii primare nu stiu sa citeasca, sa scrie sau sa faca exercitii de matematica de baza. Asta este concluzia alarmanta a unui raport despre nivelul.

Cantareata Katy Perry a devenit prima persoana din lume cu 50 de milioane de followers pe Twitter

Cantareata Katy Perry a devenit prima persoana din lume care aduna 50 de milioane de followers pe contul ei de Twitter. Katy Perry, care publica in mod regulat tot felul de noutati pe Twitter, dar care.

PSG l-a achizitionat pe Cabaye. Peste 100 milioane euro cheltuiti pe transferuri!.

Mijlocasul francez Yohan Cabaye urmeaza sa semnze un contract cu Paris Saint-Germain PSG) dupa ce clubul francez a ajuns la o intelegere cu Newcastle pentru transferarea jucatorului in schimbul unei sume de circa 20 milioane lire sterline. PSG a mai inaintat o oferta, de 17 milioane euro clubului britanic, saptamana trecuta, insa ea fost respinsa. Totusi ultima oferta de 20 milioane lire peste 24 milioane euro, la cursul zilei) a fost acceptata, iar Cabaye a plecat deja la Paris pentru a .

Lichiditate de peste 3 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 13,86 milioane lei peste 3 milioane euro).

CBRE Romania a incheiat in ultimii 6 ani tranzactii cu spatii de birouri de peste 275 milioane euro

Compania de consultanta imobiliara CBRE Romania a semnat in perioada 2008-2013 contracte de inchiriere pentru 300. 000 de metri patrati de spatii de birouri, in valoare totala de peste 275 milioane de euro, potrivit datelor transmise miercuri de companie.

Toyota, primul constructor auto care a produs peste 10 milioane de masini intr-un an

Productia de masini inregistrata de Toyota in 2013 a fost de peste 10 milioane de unitati, premiera pentru sectorul auto. in ciuda acestei reusite, productia Toyota inJaponia a scazut cu cateva .

Ana Maria Stancu (Meteo Antena 1), vacanta in cel mai civilizat loc din lume

Ana Maria Stancu, prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul Obsrvatorului Antenei 1, tocmai s-a intors dintr-o vacanta pe taramuri asiatice, vizitand Singapore si Thailanda. Primul stat este catalogat de ea drept cel mai civilizat loc din lume.

Cel mai batran flamingo roz din lume a murit, la varsta de 83 de ani

Un flamingo roz de la Gradina zoologica din Adelaide, in Australia, considerat cel mai batran din lume, a fost eutanasiat joi la varsta de 83 de ani, din cauza unor complicatii provocate de varsta inaintata,.

Cea mai ieftina masina din lume, Tata Nano, a primit zero stele la testele de siguranta Ncap (VIDEO)

Automobilul indian Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, a primit zero stele pentru protectia adultilor si copiilor la testele de siguranta Ncap, derulate in Germania, potrivit The Guardian. Masina a fost.

Cea mai IEFTINA MASINA din lume, ZERO STELE la testele de siguranta Ncap

Automobilul indian Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, a primit zero stele pentru protectia adultilor si copiilor la testele de siguranta Ncap, derulate in Germania, potrivit The.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )