Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cantareata Katy Perry a devenit prima persoana din lume cu 50 de milioane de followers pe Twitter

B1 B1,
Cantareata Katy Perry a devenit prima persoana din lume cu 50 de milioane de followers pe Twitter

Cantareata Katy Perry a devenit prima persoana din lume care aduna 50 de milioane de followers pe contul ei de Twitter. Katy Perry, care publica in mod regulat tot felul de noutati pe Twitter, dar care. continuă pe B1

HOT! Pitbull prezinta remixul pentru hitul Dark Horse al lui Katy Perry! Asculta-l aici!

Ke$ha, Inna, Kelly Rowland, Jennifer Lopez, Enrique Iglesias si acum Katy Perry. Acestea sunt artistele cu care Pitbull a colaborat.

Mark One este singura imprimanta 3D din lume cu fibra de carbon

Este incredibil cat de mult se investeste in dezvoltarea imprimantelor 3D, iar Mark One este cea mai recenta dovada a acestui fenomen. Noi inovatii si noi schimbari radicale legate de abilitatile imprimantelor 3D sunt facute publice aproape zilnic. Zilele trecute scriam despre prima imprimanta 3D din lume capabila sa realizeze obiecte multicolore, doar ca acum sa detaliem un alt caz unic. in imaginea de mai sus, este o imprimanta 3D cu numele de Mark One. Dintr-un anumit punct de vedere, [].

Ana Maria Stancu (Meteo Antena 1), vacanta in cel mai civilizat loc din lume

Ana Maria Stancu, prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul Obsrvatorului Antenei 1, tocmai s-a intors dintr-o vacanta pe taramuri asiatice, vizitand Singapore si Thailanda. Primul stat este catalogat de ea drept cel mai civilizat loc din lume.

Cel mai batran flamingo roz din lume a murit, la varsta de 83 de ani

Un flamingo roz de la Gradina zoologica din Adelaide, in Australia, considerat cel mai batran din lume, a fost eutanasiat joi la varsta de 83 de ani, din cauza unor complicatii provocate de varsta inaintata,.

Cea mai ieftina masina din lume, Tata Nano, a primit zero stele la testele de siguranta Ncap (VIDEO)

Automobilul indian Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, a primit zero stele pentru protectia adultilor si copiilor la testele de siguranta Ncap, derulate in Germania, potrivit The Guardian. Masina a fost.

Cea mai IEFTINA MASINA din lume, ZERO STELE la testele de siguranta Ncap

Automobilul indian Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, a primit zero stele pentru protectia adultilor si copiilor la testele de siguranta Ncap, derulate in Germania, potrivit The.

Cea mai ieftina masina din lume a primit zero stele la testele de siguranta

Automobilul indian Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, a primit zero stele pentru protectia adultilor si copiilor la testele de siguranta Ncap, derulate in Germania, potrivit The Guardian, citat de Mediafax .

Raport ONU: Peste 250 de milioane de copii din lume sunt ANALFABETI

Cel putin 250 de milioane de copii, din totalul de 650 de milioane din lume, care se incadreaza la varsta pentru a urma cursurile de scoala primara, nu stiu inca sa citeasca, sa scrie sau sa efectueze.

Este cel mai scump telefon din lume. Tu stiai ca133;.

De ani de zile se vorbeste despre Vertu ca fiind cel mai scump telefon din lume. La un moment au aparut stiri ca un astfel de model ar fi avut si jucatorul de fotbal Adrian Mutu. Wall-Street. ro va prezinta 10 lucruri pe care, probabil, nu le stiati.

Liga I, locul zece in clasamentul celor mai bune campionate din lume in 2013

Liga I a urcat patru pozitii si a se afla pe locul 10 in clasamentul celor mai bune campionate de fotbal din lume in 2013. Topul a fost publicat, miercuri, de Federatia Internationala de Istorie si Statistica.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )