Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cel mai batran om in viata. O femeie din Japonia a implinit 116 ani

Antena3 Antena3,
Cel mai batran om in viata. O femeie din Japonia a implinit 116 ani

Cel mai batran om in viata recunoscut de Guinness World Records a implinit 116 ani. Misao Okawa si-a sarbatorit ziua la un centru de ingrijire din Osaka. intrebata care este secretul longevitatii sale,. continuă pe Antena3

Cel mai mare spital privat din vestul Romaniei se chinuie sa ramana pe linia de plutire

Spitalul privat la care au apelat numerosi timisoreni pentru a naste in conditii cat mai bune a pierdut intr-un scurt timp peste jumatate din clienti. Situatia financiara a unitatii a fost aproape de colaps, Finantele ajungand sa scoata la licitatie aparatura medicala a spitalului. Pentru revenirea pe piata serviciilor medicale, noua conducere este dispusa sa mearga din usa in usa pentru a cauta clienti.

Arsenie este castigatorul celui mai important festival-concurs din America de Sud! VIDEO FOTO

Vina del Mar, cel mai important festival-concurs din America de Sud si-a desemnat marele castigator. Arsenie este primul participant si.

Cati ani a implinit cea mai batrana femeie din lume

Japoneza Misao Okawa, cea mai batrana femeie din lume, a implinit varsta de 116 ani, miercuri, si a sarbatorit evenimentul mancand sushi si dulciuri, informeaza AFP.

RAPORT. O femeie din trei in UE cade victima violentelor fizice sau sexuale.

Un raport publicat miercuri de Agentia pentru Drepturi Fundamentale /FRA/ europeana releva faptul ca una din trei femei care traiesc in UE a fost victima violentei fizice sau sexuale, celputin o data in viata ei, de la varsta de 15 ani, informeaza Agerpres. La 62 de milioane de femei din Uniunea Europeana, FRA estimeaza ca o femeie din 20 a fost violata de la varsta de 15 ani. Studiul se bazeaza pe marturisirile din cele 28 de tari ale UE a 42. 000 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 74 de .

Incendiu la o centrala nucleara din Japonia

Un incendiu de mica intensitate s-a produs miercuri dupa-amiaza la instalatia electrica a centralei nucleare Takahama din Japonia, nefunctionala in prezent. Operatorul a asigurat ca nu s-a inregistrat nicio.

Mircea Sandu: Cel mai bun presedinte este cel ales

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, dupa ce Razvan Burleanu a devenit succesorul sau la Casa Fotbalului, ca este cel mai bun dintre candidati, daca a fost ales de Adunarea.

Mircea Sandu, dupa alegerea lui Razvan Burleanu: Cel mai bun presedinte este cel ales

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, dupa ce Razvan Burleanu a devenit succesorul sau la Casa Fotbalului, ca este cel mai bun dintre candidati, daca a fost ales de Adunarea.

Singapore devine cel mai scump oras din lume. Bucurestiul ramane in randul oraselor cu cele mai mici costuri ale vietii

Singapore a detronat Tokyo si a devenit cel mai scump oras in care sa traiesti, top 5 fiind completat de Oslo, Zurich si Sydney, arata cel mai nou raport Economist Intelligence Unit. Topul cuprinde 131 de orase, iar Bucurestiul ocupa locul 124, cele mai mici costuri ale vietii fiind in orase precum Mumbai si Karachi.

Conte, cel mai bun antrenor din Italia.

Antrenorul Antonio Conte este cel mai bun technician din campionatul Italiei. Conte a castigat tilul cu Juventus Torino si a fost desemnat cel mai bun antrenor din Serie A pentru a doua oara consecutiv. Premiul a fost decernat dupa un sondaj efectuat printer ceilalti tehnicieno din prima liga italiana. Informeaza site-ul official UEFA, preluat de Mediafax. Citeste si: Andrea Pirlo, desemnat cel mai bun jucator al anului in Italia. Vezi echipa sezonului! Antonio Conte i-a devansat pe Vincenzo .

Oscar 2014: 12 Years a Slave, cel mai bun film al anului. Matthew McConaughey, cel mai bun actor in rol principal. Vezi lista completa a castigatorilor (VIDEO)

Cel mai bun film de la Oscaruri este 12 ani de sclavie. in timp ce Matthew McConaughey a primit Oscarul pentru cel mai bun actor dupa ce a slabit peste zece kilograme in Dallas Buyers Club, iar colegul sau de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )