Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cel mai bogat tigan din Moldova, prins cu mita-n parcare. Cum si-a traficat bulibasa pe 30.000 de euro influenta in justitie

Adevărul Adevărul,
Cel mai bogat tigan din Moldova, prins cu mita-n parcare. Cum si-a traficat bulibasa pe 30.000 de euro influenta in justitie

Ferdinant Stanescu, cel mai bogat tigan din Romania a fost arestat pentru 30 de zile, fiind prins de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie-Serviciul Teritorial Oradea in timp ce lua mita, dupa ce s-a laudat ca poate interveni pe langa trei magistrati in vederea eliberarii din arest a unui administrator din Bihor. continuă pe Adevărul

Cel mai detestat om din domeniul sanatatii mareste pretul unui medicament salvator de vieti

Martin Shkreli, pentru cei care nu stiu de existenta lui, e cam cel mai detestat om in domeniul sanatatii dintr-un motiv simplu: are obiceiul de a majora preturile medicamentelor care ii tin in viata pe cei care sufera de diverse boli. De exemplu, acum nu mult timp, in calitate de CEO al companiei Turing Pharmaceuticals, [] .

O romanca in varsta de 12 ani, record mondial la alpinism pe cel mai inalt vulcan din lume

Dor Geta Popescu a devenit cea mai tanara alpinista din lume care a urcat pe Ojos del Salado, un varf de 6 893 de metri altitudine, aflat in Anzii Cordilieri, in desertul Atacama la granita intre Chile si Argentina. Pentru a tinge performanta tanara alpinista a avut nevoie de o perioada de aclimatizare de zece zile. Ascensiunea a durat 9 ore.

Arabii au creat cel mai puternic motor din lume. Are 5.000 CP si atinge 100 km/h in mai putin de doua secunde! - VIDEO

Toata lumea a fost sceptica atunci cand la Salonul Auto de la Dubai din 2013 a fost anuntata supermasina Devel Sixteen de 5. 000 de cai putere. Compania sustinea ca motorul are 16 cilindri asezati in V, insa nimeni nu a.

Cotatia futures a euro, la cel mai bun nivel din mai bine de o luna

Dupa ce miercuri, pe piata futures a fost inregistrat un volum cu care bursa sibiana nu se mai intalnise din 5 octombrie n. r - 60 de contracte), prima jumatate din penultima sedinta a saptamanii a fost una mult mai saraca.

Cum arata cel mai dotat barbat din lume. Are 48 de centimetri. Femeilor le este frica sa faca dragoste cu mine

Roberto Esquivel Cabrera sustine ca penisul lui este atat de mare incat femeilor le este frica sa intretina relatii sexuale cu el.

GALERIE FOTO. Cum arata cel mai LUXOS avion din lume

Visul oricarui om pasionat de calatoriile cu avionul si de lux a fost realizat de compania aeriana Etihad Airways, care a transformat o aeronava intr-un adevarat hotel de cinci stele.

STENOGRAME Benjamin Beny Steinmetz, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, inculpat in dosarul Truica Paul Lambrino de 135 milioane de euro

Omul de afaceri israelian Benjamin Beny Steinmetz este inculpat in dosarul urias al retrocedarilor ilegale, potrivit unor surse judiciare. Steinmetz are o avere estimata la 3,5 miliarde de dolari, fiind al saselea cel mai bogat cetatean israelian si pe locul 497 in lume, potrivit Forbes. Steinmetz este actionar, prin una din companiile sale, la Gabriel Resources, care detine o participatie in proiectul aurifer de la Rosia Montana.

Printul Harry este cel mai dorit burlac in 2015

Printul Harry a fost numit cel mai dorit burlac din lume in 2015, titlu pe care cel de-al cincilea mostenitor la tronul Marii Britanii l-a preluat de la George Clooney.

Leul a ajuns la cel mai slab nivel

Valoarea leului, in raport cu moneda euro, a ajuns, joi, la cel mai slab nivel din ultimele 11 luni.

Cel mai tanar director din istoria Operei Romane din Cluj, Florin Estefan: Nu e usor sa devii seful fostilor tai colegi!

Directorul Operei Romane din Cluj, Florin Estefan 33 de ani), explica de la ce a plecat scandalul licitatiei de obiecte muzicale casate si face un bilant al primelor sase luni de mandat: renovarea foyer-ului Operei, reamplasarea Stemei Romaniei Unite, premiera operei Werther, Ordinul Meritul Cultural in grad de Mare Ofiter si cooptarea Simonei Noja ca presedintele onorific al Ansamblului de Balet al Operei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )