Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cel mai cinstit guvern a ajuns deja la 13 ministri penali

Adevărul Adevărul,
Cel mai cinstit guvern a ajuns deja la 13 ministri penali

In cei trei ani care au trecut de cand Victor Ponta promitea tarii cel mai cinstit guvern, nu mai putin de 13 ministri au avut sau au probleme penale. Ultimii doi sunt ministrul Finantelor, Darius Valcov, anchetat pentru ilegalitati comise cand era primar la Slatina, si Dan Sova, caruia i se cere arestarea intr-un dosar in care e deja inculpat, dupa ce a incercat sa masluiasca probe. continuă pe Adevărul

Cine este vedeta cu cel mai sexy posterior

De la Kim Kardashian ori Beyonce si pana la Iggy Azalea sau Nicki Minaj, o multime de staruri sunt celebre pentru posterioarele lor sexy din cale afara. Si le etaleaza in fotografii pe Facebook si Instagram, pe scena, in clipuri, peste tot! Dar care este cea mai cea dintre toate? .

Cel mai bun jucator de tenis al Australiei, Bernard Tomic, denuntat pentru trafic de droguri: Acesta nu va fi pus sub acuzare

Numele lui Bernard Tomic, cel mai bun jucator de tenis al Australiei, in varsta de 22 de ani locul 35 ATP), apare intr-un dosar de trafic de droguri. Asta, dupa ce o adolescenta a declarat in fata unei.

Cel mai bun tenisman al Australiei, denuntat intr-un dosar de trafic de droguri

Bernard Tomic, numarul 35 mondial, cel mai bun jucator de tenis al Australiei, apare intr-un dosar de trafic de droguri. El a fost denuntat de o persoana care spune ca sportivul s-ar fi laudat cu un transport de droguri, in valoare de 50. 000 dolari.

Cel mai scump campionat s-a facut de ras in Europa

Premier League, cel mai scump campionat de fotbal din lume, are parte de un sezon de cosmar in cea mai tare competitie intercluburi, Liga Campionilor.

Portret Marian Vanghelie: Cel mai opac primar de sector din Bucuresti. Cum si-a condus primaria complet netransparent timp de 14 ani, fara sa dea seama nimanui pentru cum cheltuie fondurile publice

Marian Vanghelie 47 de ani) este din 2000 primar al sectorului 5 al Capitalei, aflandu-se acum la al patrulea mandat. In aceasta functie, Vanghelie s-a remarcat printr-o lipsa totala de transparenta in privinta cheltuirii banului public, neoferind nicio informatie presei despre bugetul primariei. Bugetul sectorului 5 nu este niciodata postat pe site, desi legea prevede acest lucru. Acelasi lucru e valabil pentru licitatii si pentru modul cum se aloca si se cheltuieste banul public. In cei 15 ani de mandat Vanghelie s-a mai remarcat prin celebrele Vanghelioane organizate aproape in fiecare an la Romexpo, prin vopsirea blocurilor din Rahova in culori stridente, dar si prin investitiile mari in reabilitarea si modernizarea scolilor din sector.

Cel mai bun antivirus gratuit in 2015

Alege cel mai bun antivirus gratuit in 2015 pentru protectia calculatorului tau. Este important sa folosesti un antivirus daca nu vrei sa iti pierzi datele atunci cand ai mai mare nevoie de ele. Am facut o selectie din care tu iti poti alege cel mai bun antivirus gratuit in 2015 si cel mai potrivit pentru [].

Cel mai greu sudoku din lume - numai geniile pot rezolva acest puzzle

Cel mai greu sudoku din lume a fost creat pentru matematicieni si minti luminate. Foarte putine persoane stiu sa descopere secretele cifrelor din patratele de pe hartie.

Ludovic Orban anunta ca PNL va depune, cel mai probabil in luna mai, motiunea de cenzura impotriva guvernului: As prefera sa dam noi jos Guvernul Ponta, sa nu o faca DNA inainte

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, sambata, la Sinaia, ca cel mai probabil motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta va fi depusa in luna mai, acesta punctand ca ar prefera ca Guvernul sa pice in urma unei motiuni, nu ca urmare a actiunilor DNA, informeaza Agerpres.

Vacanta in Florida, o imbinare intre jungla si mare unde trebuie sa vedeti cel mai controversat oras american

You love it or you hate it. - asa poate fi descris pe scurt cel mai controversat oras american, aflat in Florida. Iar de ce trebuie sa va aventurati intr-o destinatie unde jungla intalneste marea, ne povesteste Diana Segarceanu, fondatoarea.

Ponta: Cel mai important proiect este Codul Fiscal, Valcov are un rol determinant

Cel mai important proiect al Guvernului in acest an este Codul Fiscal, la care Darius Valcov a avut si va continua sa aiba un rol determinant, transmite premierul Victor Ponta, adaugand ca acest proiect continua cu orice pret si in orice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )