Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cel mai greu sudoku din lume - numai geniile pot rezolva acest puzzle

Adevărul Adevărul,
Cel mai greu sudoku din lume - numai geniile pot rezolva acest puzzle

Cel mai greu sudoku din lume a fost creat pentru matematicieni si minti luminate. Foarte putine persoane stiu sa descopere secretele cifrelor din patratele de pe hartie. continuă pe Adevărul

Supermodelele recomanda! Unde isi petrec vacantele cele mai frumoase femei din lume

De la Adriana Lima sau Alessandra Ambrosio si pana la Behati Prinsloo, Elsa Hosk ori Joan Smalls, iata care sunt destinatiile preferate de vacanta ale supermodelelor, conform harpersbazaar. com! .

Cea mai mica sculptura din lume, zdrobita din greseala de un fotograf

Una dintre cele mai mici sculpturi din lume a fost zdrobita accidental de degetul unui fotograf, lasand artistul care a creat-o intr-o stare de soc, noteaza The Independent.

Cum arata ringurile de tranzactionare ale celor mai spectaculoase burse din lume

De la canapelele din piele de pe care tranzactioneaza traderii din Dubai, la palatul din secolul 19 unde isi desfasoara activitatea brokerii spanioli, o parte din marile burse din lume inca pastreaza clasicul ring de tranzactionare. Cum arata in.

Eugenie Bouchard a devenit cea mai invidiata femeie din lume

Si nu pentru ca ar fi castigat, asa peste noapte, un turneu de Mare Slem, ci pentru ca a schimbat mai multe mingi cu unul dintre idolii generatiei actuale.

FOTO Viata celui mai tanar miliardar in dolari din lume

Viata e frumoasa pentru Evan Spiegel. Compania sa, Snapchat, va primi o investitie de 200 de milioane de dolari de la gigantul de ecommerce Alibaba si asteapta o alta runda de fonduri care ar plasa valoarea Snapchat la 19 miliarde de dolari. Astfel, Spiegel, care spunea recent la o conferinta ca sunt un barbat alb, tanar si educat. Am fost foarte, foarte norocos si viata nu e dreapta, a devenit cel mai tanar miliardar din lume.

Plajele cu cel mai fin nisip din lume

Intinderi nesfarsite de nisip alb, fin si stralucitor, alaturi de ape limpezi, se numara printre calitatile celor mai frumoase zone de litoral din lume.

Cel mai mare scandal din istoria invatamantului gorjean: povestea de iubire dintre un licean si profesoara lui de limba romana, incheiata tragic

Un licean si profesoara sa de limba romana au fost protagonistii celui mai mare scandal din istoria invatamantului din Gorj. Cei doi au trait o poveste de iubire, iar elevul si-a luat zilele dupa ce a fost parasit de profesoara, pentru ca suferea in dragoste.

in interiorul birourilor Bitdefender de la Bucuresti - locul unde se produce cel mai popular antivirus din lume

Laboratorul Darwin a iesit din zona de confort de data aceasta si a renuntat pentru o saptamana sa mai testeze gadgeturi. A ajuns la Bitdefender, la Bucuresti, pentru a afla secretele unei afaceri de succes.

Risc moderat de AVALANSA si zapada RECORD la Balea Lac. Vezi cat masoara cel mai mare strat de zapada din tara

Cel mai mare strat de zapada din tara, de 2,14 metri, se afla in zona turistica Balea Lac, situata la peste 2. 000 de metri altitudine in Muntii Fagaras. Conform meteorologilor, riscul de producere de.

Cel mai mare Mall din Transilvania isi anunta deschiderea cu spectacole explozive

Coresi Shopping Resort este cea mai mare mare investitie a Brasovului in ultimii cinci ani. Grupul Auchan a investit in acest centru 60 de milioane de euro. Mall-ul se va deschide pe 27 martie, iar marea inaugurare este precedata de multe spectacole explozive.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )