Libnet.ro
UNICEF

11:30

FOTO Viata celui mai tanar miliardar in dolari din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Viata celui mai tanar miliardar in dolari din lume

Viata e frumoasa pentru Evan Spiegel. Compania sa, Snapchat, va primi o investitie de 200 de milioane de dolari de la gigantul de ecommerce Alibaba si asteapta o alta runda de fonduri care ar plasa valoarea Snapchat la 19 miliarde de dolari. Astfel, Spiegel, care spunea recent la o conferinta ca sunt un barbat alb, tanar si educat. Am fost foarte, foarte norocos si viata nu e dreapta, a devenit cel mai tanar miliardar din lume. continuă pe Adevărul

Marian Vanghelie, denuntat la DNA de ANI: Edilul nu poate justifica un milion de dolari din declaratia de avere

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost denuntat la DNA de Agentia Nationale da Integritate, informeaza B1 TV. Potrivit inspectorilor de integritate, edilul nu poate justifica un milion de dolari din declara.

Care sunt concluziile celui mai nou raport european pe tema pesticidelor din alimente

Peste 97% dintre alimentele consumate in Europa contin reziduri de pesticide in limitele legale, arata cel mai nou raport elaborat de Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara. Raportul a analizat peste 81. 000 de monstre de alimente din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, plus Irlanda si Norvegia.

Noul MacBook Air are un SSD de doua ori mai rapid decat modelul din 2014

Desi in cadrul conferintei de luni nu s-a insistat foarte mult pe acest aspect, sistemele MacBook Air au beneficiat de upgrade-uri importante. Conferinta Apple de la inceputul acestei saptamani va va ramane in minte din pricina Apple Watch si a noului MacBook ultra compact cu Retina Display. Tot atunci insa, printre randuri, au mai fost [].

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,277 seconds )