Libnet.ro
UNICEF

06:30

Noul MacBook Air are un SSD de doua ori mai rapid decat modelul din 2014

Playtech Playtech,
Noul MacBook Air are un SSD de doua ori mai rapid decat modelul din 2014

Desi in cadrul conferintei de luni nu s-a insistat foarte mult pe acest aspect, sistemele MacBook Air au beneficiat de upgrade-uri importante. Conferinta Apple de la inceputul acestei saptamani va va ramane in minte din pricina Apple Watch si a noului MacBook ultra compact cu Retina Display. Tot atunci insa, printre randuri, au mai fost []. continuă pe Playtech

O premiera pentru noul MacBook: LaCie are primul hard disk extern cu USB Type C

Nu a durat mult de la evenimentul Apple de anuntare al noului MacBook pana la lansarea primului hard disk extern LaCie compatibil USB Type C. Foarte multi au avut o reticenta vizavi de ideea celor de la Apple de a-si construi noul MacBook in jurul unui singur port USB Type C. Desi respectiva interfata este [].

VIDEO: NASA a gasit un ocean de doua ori cat Oceanul Pacific pe un satelit al lui Jupiter

Cercetatorii de la NASA care analizeaza datele stiintifice colectate de telescopul spatial Hubble au confirmat recent ca sub suprafata inghetata a lui Ganymede, unul dintre satelitii planetei Jupiter, se afla un ocean de doua ori mai mare decat Oceanul Pacific, se arata intr-o stire Mediafax.

Cum rezolvati problema porturilor la noul MacBook Retina?

Desi arata spectaculos si este incredibil de usor, noul MacBook Retina anuntat aseara de Apple vine cu o mare problema legata de conectivitate. Odata cu aparitia ultrabook-urilor am reusit sa ne obisnuim destul de mult cu o lipsa acuta a porturilor pe marginea noilor noastre sisteme portabile. in cazul noului MacBook Retina anuntat in urma [].

Macovei: USL a sfidat Justitia de doua ori in ultimele 24 de ore

Presedinta Partidului M10 Monica Macovei a atras, miercuri, pe blogul personal, referitor la decizia de neincepere a urmaririi penale, in cazul deputatului Lazlo Borbely, luata in Parlament, asupra faptului ca USL a sfidat Justitia de doua ori in ultimele 24 de ore.

Sindicat Romatsa: Avem mai multi directori decat institutii similare din Germania si Franta, care au de trei ori mai multi angajati

Sindicalistii de la Romatsa sunt nemultumiti de noua organigrama impusa de conducere, prin care ar fi fost create mai multe posturi de directori decat sunt in institutiile similare din Germania si Franta, cu de peste trei ori mai multi angajati, si cer retragerea si rediscutarea documentului. Potrivit sindicalistilor din Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian Romatsa), prezenti joi la o conferinta de presa, noua organigrama prevede o capusare, crearea de posturi noi pentru clica politica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2236 seconds )