Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cel mai cunoscut spion din lume, judecat pentru evaziune fiscala

Antena3 Antena3,
Cel mai cunoscut spion din lume, judecat pentru evaziune fiscala

Werner Mauss, supranumit James Bond al Germaniei, ajuns la 76 de ani, este acuzat de evaziune fiscala si de faptul ca a ascuns sume importante de bani in conturi off-shore. Fostul spion. continuă pe Antena3

Clasamentul universitatilor cu cea mai buna reputatie din lume 2016: In premiera, o universitate britanica este cel mai puternic brand universitar. Oxford a detronat Caltech

Clasamentul universitatilor cu cea mai buna reputatie din lume este dominat si anul acesta de universitatile din Statele Unite ale Americii, cu 7 institutii in top 10 doua dintre ele impartind locul 10), desi prima pozitie este revendicata, in premiera, de Marea Britanie, cu Universitatea Oxford. Alte doua institutii britanice si una elvetiana si-au facut drum in esantionul primelor 10 universitati. Topul celor mai puternice branduri universitare la nivel global este realizat anual de Times Higher Education. Universitatile din Asia isi continua ascensiunea si in editia din aces an. Romania are 4 universitati in top, 2 in intervalul 601-800, si doua in intervalul 801+.

TOP cele mai vizitate orase din lume in 2016: iata de ce merita sa le vezi si tu

Cele mai vizitate orase din lume de catre turisti straini au fost dezvaluite intr-o analiza a Mastercard, Global Destination Cities Index . In top 10 se afla doar trei orase din Europa, dintre care unul se afla aproape de Romania. Iata de ce aceste.

Lovituri de geniu. Federer, Nadal si cel mai mare meci din istoria tenisului

Dupa cum arata Lovituri de geniu, rivalitatea Federer-Nadal face parte din elita rivalitatilor sportive, iar confruntarea lor legendara de la Wimbledon nu este doar una dintre cele mai mari partide din istoria tenisului, ci si unul dintre cele mai insemnate evenimente sportive din istorie in general. Comanda cartea online la GiftBooks. ro. Poti obtine transport gratuit!Alte carti interesante la GiftBooks. ro.

Miercurea Ciuc, cel mai friguros loc din tara, vineri dimineata

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna s-a inregistrat, vineri dimineata, la Statia Meteo Miercurea Ciuc.

Caru' cu vedete: Era anarhie si haos. O fosta bona dezvaluie ce se intampla in casa Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt; Dorian Popa, tinta glumelor unuia dintre cei mai buni prieteni. Artistul s-a facut de ras; Cea mai sexy femeie din lume a ramas in san

Adela Popescu, poza din intimitate cu Radu Valcan: Si ravasit esti sexi, nene!. Adela Popescu 29 de ani) si Radu Valcan 39 de ani) au devenit parinti in urma cu. Bianca Dragusanu s-a ingrasat 15 kilograme, dar nimeni nu o crede. Bianca Dragusanu va naste peste doar cateva zile, iar.

Cand cel mai bun ziarist greseste.... Horia Ghibutiu: Tolontan il pune pe autorul unor ineptii, Daniel Barbu, intr-o lumina favorabila

Jurnalistul Horia Ghibutiu il cearta pe cel mai bun ziarist din Romania in momentul acesta, Catalin Tolontan, pentru articolul sau, in care, de dragul.

A existat sau nu Iisus Hristos? De ce este fiul lui Dumnezeu cel mai contestat personaj din istoria omenirii

Cel mai contestat personaj din istoria omenirii ramane Iisus Hristos. Nicio alta persoana care a intemeiat o religie nu a provocat atatea discutii precum cel despre care se spune ca a inviat si s-a urcat la ceruri.

Portretul infiorator al celui mai tanar stapan de sclavi din Berevoesti: judecat deja fiindca a batut crunt o vecina care a refuzat sa faca sex cu el

Aflat de peste doua luni in arest preventiv alaturi de alte 33 de persoane in dosarul sclavilor de la Berevoesti, Ionut Catalin Grancea 18 ani) are un trecut incarcat de violenta extrema. Acum doi ani i-a furat unei tinere doua telefoane si a lovit-o de zeci de de ori in fata si in stomac. Ionut Catalin Grancea este cel mai tanar proprietar de sclavi din Berevoesti, Arges.

Probleme la aterizare pentru cea mai mare aeronava de pasageri din lume. Imagini care iti vor taia respiratia!

Cel mai mare avion pentru pasageri din lume a fost protagonistul unei aterizari dramatice. Imagini surprinse de un amator arata cum aeronava, un Airbus A380 cu 600 de persoane la bord, se clatina in zbor.

Scriitor ucis in fata tribunalului unde era judecat pentru o postare pe Facebook

Un scriitor iordanian controversat, Nahed Hattar, a fost asasinat duminica in fata unui tribunal din capitala tarii, Amman, unde era judecat pentru publicarea unei caricaturi considerate ofensatoare fata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )