Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cel mai mare atac cibernetic din istorie! 200.000 de victime, in cel putin 150 de tari

România Liberă România Liberă,
Cel mai mare atac cibernetic din istorie! 200.000 de victime, in cel putin 150 de tari

Atacul cibernetic de vineri e de un nivel fara precedent si va necesita o ancheta internationala complexa pentru a-i identifica pe vinovati, a declarat duminica, intr-un interviu pentru postul britanic de televiziune ITV, directorul Europol, Rob Wainwright, potrivit AFP. continuă pe România Liberă

Acum are loc cel mai mare atac cibernetic din istorie: povestea Ucenicului Vrajitor. Update 2017

Este in curs de desfasurare cel mai mare atac cibernetic din istorie care afecteza cel putin 99 de tari din intreaga lume, acum fiind infectate peste 60. 000 de computere.

Deznodamant rusinos pentru cel mai mare atac cibernetic din istorie. Cati bani au obtinut hackerii dupa lovitura data in circa o suta de tari

Atacul cibernetic WannaCry, care s-a raspandit in jurul lumii, provocand haos in spitale, inchideri de fabrici, dureri de cap pentru Microsoft si ore suplimentare pentru profesionistii di.

Acum are loc cel mai mare atac cibernetic din istorie: povestea Ucenicului Vrajitor. Update 2017

Este in curs de desfasurare cel mai mare atac cibernetic din istorie care afecteza cel putin 99 de tari din intreaga lume, acum fiind infectate peste 60. 000 de computere.

Tot ce trebuie sa stii despre cel mai mare atac cibernetic din istorie. WannaCry, programul care afecteaza si Romania

Aproximativ 100 de tari din intreaga lume sunt afectate de un program malitios denumit Wanna Cry. Romania se afla printre tarile care au fost atacate. Uzina Dacia Mioveni este blocata, SRI a confirmat atacul. Cum se manifesta atacul si ce se poate face?.

Cel mai mare atac ransomware din istorie: ce masuri ia Microsoft si ce poti face tu

Un atac de tip ransomware extrem de sever a avut loc destul de recent, luand prin surprindere zeci de mii de utilizatori de computere. Atacul s-a raspandit rapid incepand de vineri si a ajuns pe mai bine de 100. 000de calculatoare din peste 100 de tari, din intreaga lume. Totul s-a petrecut in doar cateva ore [].

Uzina Dacia, complet blocata dupa cel mai mare atac cibernetic din istorie. Mii de angajati, trimisi acasa

Atac cibernetic la uzina Dacia din Mioveni. Activitatea a fost oprita, iar angajatii din schimbul intai au fost trimisi acasa din cauza unor probleme la sistemul informatic. Uzina Dacia, blocata.

Cel mai mare laser cu raze X din lume este gata de lucru

Cel mai mare laser cu raze X din lume este aproape gata de functionare, dupa multi ani de proiectare si dezvoltare. Acceleratoarele de particule pot sa lucreze cu tot felul de particule, protoni, electroni si chiar nuclee intregi, iar acestora li se va alatura si un accelerator linear de fotoni. Deutsches Elektronen-Synchrotron, sau DESY, este [].

Cel mai mare festival de zmeie din Estul Europei se pregateste la Timisoara

Scripta Volant va aduna la Timisoara, la Universitatea Agricola, pasionatii de zmeie din Romania, Germania, Austria, Indonezia, Ungaria si Turcia.

Anuntul fara precedent facut de Europol. Investigatie internationala pentru identificarea hackerilor din spatele celui mai mare atac cibernetic din istorie

Atacul informatic international care afecteaza mai multe tari si organizatii este de un nivel fara precedent, a declarat sambata Oficiul european al politiilor Europol, citat de.

Opera Nights, cel mai mare festival de opera in aer liber, nu va mai avea loc. CJ Hunedoara a decis retragea finantarii

Cel mai mare festival de opera in aer liber din tara nu va mai avea loc in acest an, dupa ce conducerea Consiliului Judetean Hunedoara a anuntat ca nu va mai finanta evenimentul, la numai doua saptamani dupa ce alocase 150. 000 de lei pentru organizarea lui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )