Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cel mai mare buget. MTS a cheltuit pentru JO 2016 o suma record. La cate medalii sa ne asteptam?

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare buget. MTS a cheltuit pentru JO 2016 o suma record. La cate medalii sa ne asteptam?

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care vor incepe pe 5 august, nu anunta deloc un festival de medalii pentru delegatia Romaniei, care numara 97 de sportivi. continuă pe Adevărul

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan, la un pas sa piarda bani. Fara medici, unitatea ramane declasificata

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan risca sa piarda o finantare de 200. 000 de lei daca nu va gasi medici sa acopere cele 8 garzi obligatorii. in primavara acestui an, Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi a fost declasificat, insa in prezent decizia Ministerului Sanatatii este suspendata.

Batalia pentru Herastrau - cea mai mare ferma de pokemoni din Romania - va avea loc joi, 28 iulie

Jucatorii de Pokemon Go isi dau din nou intalnire in Parcul Herastrau, unde va avea loc primul eveniment major Pokemon GO din Romania. Daca saptamana trecuta a avut loc vanatoarea de Pokemoni, joi, 28 iulie, de la ora 17. 00, jucatorii vor putea participa la Batalia pentru Herastrau!, denumita de catre organizatori drept cea mai mare ferma de pokemoni de la noi, cu cel mai mare trafic de vanatori/antrenori.

E oficial. Cel mai spectaculos transfer al anului pentru un jucator roman

Atacantul roman Florin Andone a semnat marti un contract pe cinci sezoane cu echipa spaniola de fotbal Deportivo La Coruna, dupa ce s-a despartit de formatia de liga secunda Cordoba CF, a anuntat.

FP, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Fondul Proprietatea s-au apreciat cu 2,76%, in perioada 14-21 iulie, raportat le euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide zece actiuni listate la BVB, care a urcat cu 1,24%, in intervalul analizat.

Pretul benzinei, mai mare in Romania decat in Bulgaria si dublu fata de SUA. Unde este cel mai mic pret din lume

Pretul unui litru de benzina din Romania este unul de mijlocul clasamentului la nivel global, insa mai mare decat in tari vecine precum Bulgaria sau Ungaria. Din cauza salariilor mici, insa, romanii se situeaza aproape de varful topului suferinta.

Oppo este pe primul loc: cel mai important producator din China

S-ar putea sa fi auzit din greseala de Oppo in ultimii ani, dar nu v-ati asteptat ca respectiva companie sa fie cel mai puternic creator de smartphone-uri din China. Piata de telefoane din China, desi este cea mai importanta din China, se pare ca este si una dintre cele mai volatile. Altfel, este foarte greu [].

Vesti ingrijoratoare pentru mediu. Gheata din Oceanul Arctic este pe cale sa atinga cel mai scazut nivel din istorie pana la finalul anului (VIDEO)

Vesti ingrijoratoare pentru mediu. Gheata din Oceanul Arctic este pe cale sa atinga cel mai scazut nivel din istorie pana la finalul anului. Oamenii de stiinta trag un semnal de alarma si anun.

Cea mai mare mochee din Istanbul, construita la cererea presedintelui Erdogan, motiv de protest in Turcia (VIDEO)

Indata ce constructia va fi finalizata, moscheea Camlica din Istanbul va fi cea mai mare din Turcia. in ciuda protestelor din partea arhitectilor si activistilor pentru mediu, lucrarea in.

Cea mai mare moschee din Istanbul, construita la cererea presedintelui Erdogan, motiv de protest in Turcia (VIDEO)

Indata ce constructia va fi finalizata, moscheea Camlica din Istanbul va fi cea mai mare din Turcia. in ciuda protestelor din partea arhitectilor si activistilor pentru mediu, lucrarea in.

Descoperire uimitoare facuta de chinezi. Este cea mai mare din lume

Autoritatile chineze au descoperit cea mai mare caverna marina, cu o adancime de peste 300 de metri. Pana acum, cea mai mare caverna de acest tip era situata in Bahamas, avand o.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )