Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cel mai mare festival de comedie din Europa, Comedy Cluj: 10 zile, peste 100 de filme din 35 de tari

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare festival de comedie din Europa, Comedy Cluj: 10 zile, peste 100 de filme din 35 de tari

La Cluj va avea loc, intre 11 si 20 octombrie, a cincea editie aFestivalului International de Film Comedy Cluj, cea mai cel mai mare festival tematic dedicat filmului de comedie din Europa,. continuă pe Adevărul

S-a dat startul Festivalului Enescu- cel mai mare festival cultural din Romania.

Editia 2013 a Festivalului International George Enescu a debutat duminica seara, cu un concert grandios, intr-o Sala Mare a Palatului devenita mult prea mica pentru setea de cultura a melomanilor veniti in numar impresionant din toata tara, ba chiar si din strainatate. In concertul inaugural a evoluat prestigioasa orchestra Staatskapelle Berlin, avandu-l la pupitru pe maestrul Daniel Barenboim. Solist a fost faimosul pianist roman Radu Lupu, care a interpretat Concertul nr. 4 pentru .

Care este cel mai mare defect al unui presedinte, in opinia lui Crin Antonescu

Crin Antonescu a fost invitatul special al emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3. Liderul PNL a precizat care este, in opinia sa, cel mai mare defect al unui presedinte. Cel mai mare defect al unui.

Top 10 operatori de cinema: Cel mai mare jucator, Cinema City, inseamna 55% din piata

Cei mai mari 10 operatori de cinematograde din Romania au avut venituri de 32 milioane de euro anul trecut, inseamnand astfel 98,5% din intreaga piata, conform datelor Centrului National al Cinematografiei CNC), centralizate de Wall-Street. ro.

Valcea: Cel mai mare tezaur de monede de argint otomane, descoperit la Golesti

Un tezaur de 50 de kilograme de monede de argint otomane, de la inceputul secolului al XV-lea, a fost descoperit in comuna Golesti, judetul Valcea, de catre un localnic. Acesta a alertat imediat autoritatile,.

Studiu: Barbatii din India fac cel mai putin sex din lume, in timp ce britanicele au cele mai multe aventuri

Barbatii din India fac cel mai putin sex din lume, reiese dintr-un studiu la nivel global comandat de o revista pentru barbati din aceasta tara. Pentru acest sondaj, realizat de revista Mens Health, au fost.

El este cel mai tanar pilot de avion din lume. La numai 5 ani, a zburat fara instructor

La doar 5 ani, un baiat din China a devenit cel mai tanar pilot de avion. Pustiul a zburat fara sa fie asistat de vreun instructor. Zborul a durat aproximativ 35 de minute si ar putea intra in Cartea.

BLESTEMUL care a lovit cel mai vizionat serial din ISTORIE. Ce s-a intamplat cu actorii care au jucat in el

Guiness World Records a omologat Baywatch ca fiind cel mai urmarit serial TV din istorie. Showul difuzat vreme de 11 ani a fost urmarit de mai bine de 1,1 miliarde de oameni in fiecare saptamana. insa pentru acto.

O catastrofa data uitarii. Aproape 1.000 de oameni au murit, in urma celui mai grav accident feroviar din Romania

Cel mai grav accident feroviar din Romania a avut loc in anul 1917, in plina desfasurare a Primului Razboi Mondial. Aproape o mie de suflete au pierit la data de 13 ianuarie, in Gara Ciurea. Trenul, format din.

Care sunt cele mai populare formate de publicitate online din Europa Centrala si de Est?.

Conform studiului AdMonitor derulat de Gemius, bannerele standard raman cele mai populare formate de publicitate online din Europa Centrala si de Est, insa media cea mai ridicata a ratei de click este inregistrata de bannerele de tip Preroll, Toplayer si Interstitial. Bannerele standard sunt folosite in 84% din totalul campaniilor online din Europa Centrala si de Est. O mare parte dintre aceste tipuri de bannere se inregistreaza in Romania, Letonia, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia si .

Peugeot inchide mai devreme o fabrica din Franta, dupa ce angajatii si-au gasit de lucru

PSA Peugeot Citroen, al doilea mare producator auto din Europa, va inchide fabrica de la Aulnay, de langa Paris, la sfarsitu lunii octombrie, cu doua luni mai devreme decat preconiza, dupa ce multi angajati si-au gasit alte locuri de munca, transmite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )