Libnet.ro
UNICEF

20:00

Valcea: Cel mai mare tezaur de monede de argint otomane, descoperit la Golesti

B1 B1,
Valcea: Cel mai mare tezaur de monede de argint otomane, descoperit la Golesti

Un tezaur de 50 de kilograme de monede de argint otomane, de la inceputul secolului al XV-lea, a fost descoperit in comuna Golesti, judetul Valcea, de catre un localnic. Acesta a alertat imediat autoritatile,. continuă pe B1

Care este cel mai mare defect al unui presedinte, in opinia lui Crin Antonescu

Crin Antonescu a fost invitatul special al emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3. Liderul PNL a precizat care este, in opinia sa, cel mai mare defect al unui presedinte. Cel mai mare defect al unui.

S-a dat startul Festivalului Enescu- cel mai mare festival cultural din Romania.

Editia 2013 a Festivalului International George Enescu a debutat duminica seara, cu un concert grandios, intr-o Sala Mare a Palatului devenita mult prea mica pentru setea de cultura a melomanilor veniti in numar impresionant din toata tara, ba chiar si din strainatate. In concertul inaugural a evoluat prestigioasa orchestra Staatskapelle Berlin, avandu-l la pupitru pe maestrul Daniel Barenboim. Solist a fost faimosul pianist roman Radu Lupu, care a interpretat Concertul nr. 4 pentru .

Top 10 operatori de cinema: Cel mai mare jucator, Cinema City, inseamna 55% din piata

Cei mai mari 10 operatori de cinematograde din Romania au avut venituri de 32 milioane de euro anul trecut, inseamnand astfel 98,5% din intreaga piata, conform datelor Centrului National al Cinematografiei CNC), centralizate de Wall-Street. ro.

Descoperire impresionanta de la inceputul secolului al XV-lea. Un barbat din Valcea a gasit o adevarata COMOARA ingropata in pamant

Un localnic dintr-o comuna din Valcea a descoperit peste 50 de kilograme de monede de argint otomane. Barbatul a anuntat imediat autoritatile care spun ca este vorba despre cel mai mare tezaur monetar din argint.

Descoperire impresionanta din secolul al XV-lea. Un barbat din Valcea a gasit o adevarata COMOARA ingropata in pamant

Un localnic dintr-o comuna din Valcea a descoperit peste 50 de kilograme de monede de argint otomane. Barbatul a anuntat imediat autoritatile care spun ca este vorba despre cel mai mare tezaur monetar din argint.

Cel mai mare festival de comedie din Europa, Comedy Cluj: 10 zile, peste 100 de filme din 35 de tari

La Cluj va avea loc, intre 11 si 20 octombrie, a cincea editie aFestivalului International de Film Comedy Cluj, cea mai cel mai mare festival tematic dedicat filmului de comedie din Europa,.

Peste 6.000 de locuri cu taxa sunt vacante la cea mai mare universitate din Transilvania

Tinerii care vor sa fie studenti la cea mai mare universitate din Transilvania, UBB, au la dispozitie 658 locuri bugetate si 6. 494 de locuri cu taxa.

Sobolewski vrea la BVB cea mai mare parte din oferta Romgaz

Oferta de listare a Romgaz trebuie sa fie structurata astfel incat cea mai mare parte sa fie reprezentata de actiuni la Bursa de Valori Bucuresti si numai o mica parte sa fie structurata in GDR-uri global depository receipts) la Londra. Acesta este mesajul transmis de Ludwik Sobolewski, care a avut, ieri, prima sa conferinta de presa in calitate de CEO al Bursei de Valori Bucuresti.

PRIMA declaratie a Elenei Basescu dupa NASTERE: Cel mai frumos sentiment pe care il ...

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a marturisit, pe Facebook, despre nastere, ca este cel mai frumos sentiment pe care il poate avea o femeie. Cel mai frumos sentiment pe care il poate avea o femeie. Ii multumesc lui Dumnezeu!, a scris europarlamentarul pe reteaua de socializare. Prima fotografie a lui Traian Basescu cu nepoata: Cu mine seamana Elena Basescu a nascut, duminica, in jurul orei 03. 30, o fetita de 2,7 kilograme. Parintii nu au anuntat care va .

PRIMA declaratie a Elenei Basescu dupa NASTERE: Cel mai frumos cadou posibil.

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a marturisit, pe Facebook, despre nastere, ca a primit cel mai frumos cadou posibil la un an de la casatorie. La un an de la casatorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais. Sofia a fost alegerea mea, pentru ca pe 17 septembrie se sarbatoreste Sfanta Sofia si trebuia sa nasc in jurul acestei date. Dar este si un nume cu o semnificatie foarte puternica pentru familia noastra, Sofia a fost .

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )