Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cel mai mare linsaj - Asasinarea morala a propriilor parinti

Antena3 Antena3,
Cel mai mare linsaj - Asasinarea morala a propriilor parinti

Mihai Gadea a prezentat duminica, la Sinteza zilei, fragmente scrise de Razvan Corneteanu, fostul director general al Adevarul Holding, care fac referire la generatia parintilor sai. Corneteanu, unul dintre. continuă pe Antena3

Bursa din Elvetia a inchis cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani. Indicii europeni au crescut

Bursa din Elvetia a incheiat tranzactiile de joi cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat.

ELVETIA: Bursa, cel mai mare declin din ultimul sfert de veac

Bursa din Elvetia a ]nregistrat, joi, cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat la plafonul minim de schimb valutar al francului fata de euro. Pe parcursul sedintei, bursa elvetiana s-a prabusit cu pana la 14%, .

Bursa din Elvetia, cel mai mare declin din ultimii 25 de ani

Bursa din Elvetia a incheiat tranzactiile de joi cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat la plafonul minim de schimb valutar al.

FOTO. Unde se va construi si cum va arata cel mai mare pod rutier din lume

Cel mai mare pod rutier din lume se va construi in Turcia peste stramtoarea Bosfor si va avea o lungime totala de 2,1 kilometri si o latime de 59 de metri, informeaza Mediafax.

Google Glass si viitorul sau: Cum sa fie un succes din poate cel mai mare esec al Google

Google Glass a venit drept un gadget impresionant, promovat intens de Serghei Brin, cofondatorul Google, si desprins parca din filmele SciFi. Totusi, nu s-a ridicat la inaltimea optimismului si analizelor. Ce mai ramane dupa inchiderea Glass Explorer? Totul! Google Glass a fost, poate, cel mai futurist gadget la care ne-am uitat in ultimii doi ani [].

Cel mai mare vizionar din prezent vrea sa aduca internet pe Marte

Elon Musk, CEO-ul Tesla, este cunoscut pentru planurile sale ambitioase, iar acum impresioneaza inca o data prin felul in care vede viitorul internetului. Elon Musk este unul dintre cei mai populari antreprenori din prezent, apreciat pentru faptul ca se implica in proiecte pe care multi le-ar fi considerat foarte greu de realizat. Printre acestea se [].

SIF Moldova, cel mai mare profit dintre SIF-uri

SIF2 Moldova a inregistrat, anul trecut, un profit de 230,058 milioane lei, in 2014, cea mai buna performanta dinctre cele cinci societati de investitii financiare, care au raportat, ieri, rezultatele privind activitatea de anul trecut.

Performata isorica in SUA: Doi alpinisti au escaladat monolitului de granit El Capitan, cel mai mare din lume, fara mijloace artificiale (VIDEO)

Cea mai grea ruta a monolitului de granit El Capitan din parcul national Yosemite SUA) a fost escaladata in premiera de doi alpinisti care nu au utilizat mijloace artificiale, ci doar corzi si hamuri, informeaza.

Performanta isorica in SUA: Doi alpinisti au escaladat monolitului de granit El Capitan, cel mai mare din lume, fara mijloace artificiale (VIDEO)

Cea mai grea ruta a monolitului de granit El Capitan din parcul national Yosemite SUA) a fost escaladata in premiera de doi alpinisti care nu au utilizat mijloace artificiale, ci doar corzi si hamuri, informeaza.

Telefoanele Lenovo au prins la romani. Cate a vandut cel mai mare producator de PC-uri

Lenovo a anuntat oficial si in Romania preluarea diviziei de servere de la IBM, dupa ce in trecut a preluat divizia de computere. Compania a comunicat si cate telefoane a vandut in Romania in 2014. Lenovo a preluat oficial divizia de servere IBM, si-a marit echipa din Romania cu 150 de ingineri si in 2014 [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2839 seconds )