Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, condamnat in Franta sa plateasca daune de 10 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, condamnat in Franta sa plateasca daune de 10 mil. euro

Operatorul aerian low-cost Ryanair din Irlanda a fost condamnat in Franta la plata unor daune de 10 milioane de euro pentru ca a incalcat legislatia muncii prin activitatile de pe aeroportul Marseille-Marignane, relateaza AFP, citat de Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

RMGC: Cianuratia are cel mai mare de siguranta pentru mediu si sanatatea oamenilor

Cianuratia este metoda cu gradul cel mai mare de siguranta pentru mediu si pentru sanatatea oamenilor, potrivit Rosia Montana Gold Corporation RMGC).

Cel mai mare declin din ultima luna pe bursele din Europa

Bursele europene au incheiat primele tranzactii ale saptamanii cu cel mai mare declin din ultima luna, cauzat de problemele din SUA privind bugetul, care ar putea duce la blocarea activitatilor guvernamentale, si de riscul de cadere a guvernului italian, potrivit presei internationale.

Cel mai mare festival de literatura din Romania are loc la Iasi.

Cel mai mare eveniment dedicat literaturii din Romania va avea loc anul acesta la Iasi, intre 23 si 27 octombrie. Peste 200 de profesionisti ai cartii, din tara si strainatate scriitori, traducatori, editori, critici literari, distribuitori de carte, manageri cultural si-au anuntat participarea la Festivalul International de Literatura si Traducere FILIT) Iasi. Printre invitatii de marca, care au confirmat prezenta, se numara Herta Muller, laureata premiul Nobel pentru .

Brasovul va avea cel mai mare centru de distractii din Transilvania si un nou cartier in locul uzinei Tractorul

Compania Immochan a anuntat ca hipermarketul si centrul de distractii pe care il va dezvolta la Brasov va fi cel mai mare din Transilvania. Constructia incepe in doua saptamani, iar investitia se ridica la 25 de milioane de euro. Anul viitor in zona va incepe si constructia de locuinte, o investitie de 100 de milioane de euro. Vor fi construite 3. 000 de locuinte la un pret de 50. 000 de euro.

De ce cel mai mare producator de bere din Republica Moldova a ajuns sponsorul Festivalului Vinului

In premiera, in acest an Ziua Nationala a Vinului va avea in calitate de sponsor pe cel mai mare producator de bere din Republica Moldova.

De ce cel mai mare producator de bere din Republica Moldova a ajuns sponsorul Festivalului Vinului

In premiera, in acest an Ziua Nationala a Vinului va avea in calitate de sponsor pe cel mai mare producator de bere din Republica Moldova.

Compania Ryanair, obligata sa plateasca daune de 10 mil.euro in Franta. Vezi de ce.

Operatorul aerian low-cost Ryanair din Irlanda a fost condamnat in Franta la plata unor daune de 10 milioane de euro pentru ca a incalcat legislatia muncii prin activitatile de pe aeroportul Marseille-Marignane, relateaza Mediafax. Daunele au fost solicitate de reclamanti, respectiv autoritatile pentru securitate sociala, pensii si sindicatul personalului navigant. Ryanair trebuie sa achite si o amenda de 200. 000 de euro. Compania, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, a fost .

LIVETEXT Cel mai mare antrenor din lume e in Romania: conferinta lui Jose Mourinho inainte de Steaua Chelsea

Primul meci al campioanei Romaniei, acasa, in grupele Ligii Campionilor l-a adus la Bucuresti pe cel poreclit The Special One. De la ora 18. 30, portughezul va dialoga cu reprezentantii presei la Arena Nationala.

Cel mai mare antrenor din lume e in Romania: ce a spus Jose Mourinho despre Gigi Becali si de ce a parasit, nervos, conferinta de presa

Primul meci al campioanei Romaniei, acasa, in grupele Ligii Campionilor l-a adus la Bucuresti pe cel poreclit The Special One. Portughezul a dat o replica surprinzatoare, atunci cand a fost intrebat despre finantatorul ros-albastrilor.

China da unda verde celui mai mare experiment al sau.

Guvernul chinez a deschis ieri zona comerciala libera Shanghai, o platforma industriala de 29 kilometri patrati fara restrictii asupra investitiilor straine si cu un sistem birocratic permisiv, cel mai important experiment economic al Chinei din ultimii 30 de ani. Pentru inceput, 25 de companii chineze si straine au obtinut licente pentru a derula operatiuni in zona libera Shanghai, potrivit presei chineze, citata de Associated Press, preluata de CNBC. Regulile de functionare ale zonei .

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )