Libnet.ro
UNICEF

11:00

De ce cel mai mare producator de bere din Republica Moldova a ajuns sponsorul Festivalului Vinului

Adevărul Adevărul,
De ce cel mai mare producator de bere din Republica Moldova a ajuns sponsorul Festivalului Vinului

In premiera, in acest an Ziua Nationala a Vinului va avea in calitate de sponsor pe cel mai mare producator de bere din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

De ce cel mai mare producator de bere din Republica Moldova a ajuns sponsorul Festivalului Vinului

In premiera, in acest an Ziua Nationala a Vinului va avea in calitate de sponsor pe cel mai mare producator de bere din Republica Moldova.

Cel mai mare festival de literatura din Romania are loc la Iasi.

Cel mai mare eveniment dedicat literaturii din Romania va avea loc anul acesta la Iasi, intre 23 si 27 octombrie. Peste 200 de profesionisti ai cartii, din tara si strainatate scriitori, traducatori, editori, critici literari, distribuitori de carte, manageri cultural si-au anuntat participarea la Festivalul International de Literatura si Traducere FILIT) Iasi. Printre invitatii de marca, care au confirmat prezenta, se numara Herta Muller, laureata premiul Nobel pentru .

RMGC: Cianuratia are cel mai mare de siguranta pentru mediu si sanatatea oamenilor

Cianuratia este metoda cu gradul cel mai mare de siguranta pentru mediu si pentru sanatatea oamenilor, potrivit Rosia Montana Gold Corporation RMGC).

Cel mai mare declin din ultima luna pe bursele din Europa

Bursele europene au incheiat primele tranzactii ale saptamanii cu cel mai mare declin din ultima luna, cauzat de problemele din SUA privind bugetul, care ar putea duce la blocarea activitatilor guvernamentale, si de riscul de cadere a guvernului italian, potrivit presei internationale.

Sorin Alexandrescu: DNA mi-a refuzat in mod vadit orice drept la aparare, actionand unilateral si discretionar cu scopul de a compromite cel mai important trust media din Romania

Directorul general Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie pentru santaj in dosarul privind santajarea administratorului firmei RCSRDS Ioan Bendei, sustine, intr-un comunicat transmis de Intact Media Group, ca procurorii anticoruptie i-au refuzat dreptul la aparare, actionand unilateral si discretionar cu scopul de a compromite cel mai important trust media din Romani. Alexandru a mai afirmat ca a aflat ca a fost trimis in judecata din presa, si nu de la DNA, reiterand ca dosarul ar fi fost fabricat pe declaratii mincinoase pentru a acoperi una dintre cele mai grave fapte de coruptie din fotbalul romanesc.

Volkswagen se delisteaza de la Bursa din Londra

Compania germana Volkswagen AG, cel mai mare producator auto din Europa, isi va delista actiunile de la Bursa din Londra din cauza volumului scazut de tranzactionare.

Aroma de faliment sau de reorganizare la unul dintre cei mai celebri producatori de coniac din Republica Moldova

In jurul combinatului Aroma din Chisinau care formal mai este proprietatea statului) continua luptele de culise si cele prin instante. Creditorii n-au decis inca soarta intreprinderii, iar angajatii primesc informatii contradictorii de la o zi la alta.

Universitatea Yale a primit cea mai mare donatie din istoria sa: 250 milioane dolari

Universitatea Yale din Statele Unite a primit cea mai mare donatie din istoria sa de 312 ani dupa ce un absolvent care s-a pensionat in luna iunie i-a oferit suma de 250 milioane dolari, relateaza Reuters.

Lideri din Republica Moldova catre Rusia: Putin e un loser!

Voi reda mai jos un articol scris de catre un reprezentant de seama a societatii civile de dincolo de Prut, un jurnalist respectat in cel de al doilea stat romanesc pentru verticalitatea sa. Petru Bogatu, reuseste sa aminteasca intr-un articol maraton de toate esecurile politicii lui Vladimir Putin.

Cat vin importa Republica Moldova

In anul 2012 Republica Moldova a importat 390. 000 de litri de vin in valoare de 1,75 milioane de dolari, in scadere de sase ori ca volum si cu 40% mai putin ca valoare comparativ cu anul 2011, arata Studiul de analiza al industriei vinicole din Republica Moldova 2008-2012), realizat de Business Intelligent Service pentru proiectul CEED II.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )