Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cat vin importa Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Cat vin importa Republica Moldova

In anul 2012 Republica Moldova a importat 390. 000 de litri de vin in valoare de 1,75 milioane de dolari, in scadere de sase ori ca volum si cu 40% mai putin ca valoare comparativ cu anul 2011, arata Studiul de analiza al industriei vinicole din Republica Moldova 2008-2012), realizat de Business Intelligent Service pentru proiectul CEED II. continuă pe Adevărul

Agenda saptamanii europene la Chisinau. Zeci de oficiali ai UE vor vizita Republica Moldova

Republica Moldova va fi vizitata de zeci de oficiali europeni. Saptamana se va incheia cu Forumului Societatii Civile a Parteneriatului Estic la care va participa si stefan Fule, comisarul european pentru Extindere si Politica de Vecinatate.

De ce cel mai mare producator de bere din Republica Moldova a ajuns sponsorul Festivalului Vinului

In premiera, in acest an Ziua Nationala a Vinului va avea in calitate de sponsor pe cel mai mare producator de bere din Republica Moldova.

De ce cel mai mare producator de bere din Republica Moldova a ajuns sponsorul Festivalului Vinului

In premiera, in acest an Ziua Nationala a Vinului va avea in calitate de sponsor pe cel mai mare producator de bere din Republica Moldova.

Indicele de integrare europeana: Republica Moldova, cea mai aproape de standardele UE

Potrivit studiului, Republica Moldova are cele mai bune rezultate din cadrul celor sase tari din Parteneriatul Estic.

Iurie Leanca a chemat oamenii de afaceri italieni sa investeasca in Republica Moldova

Prim-ministrul Iurie Leanca a participat la Venetia la un for cu tema Oportunitatile de investitii in Republica Moldova. La eveniment au fost prezente peste 50 de companii mari din regiunea Veneto, dar si reprezentanti ai Guvernului de la Roma.

La Bruxelles a fost inaugurat un punct de informare turistica pentru Romania si Republica Moldova

Un punct de informare turistica pentru Romania si Republica Moldova a fost inaugurat sambata, la libraria romaneasca EuropaNova din Bruxelles, in cadrul primei editii a Festivalului limbilor, culturilor si spiritualitatilor din Europa centrala, estica si balcanica, dedicat in acest an limbii romane, potrivit Agerpres.

Din anul 2016 Gazprom ar putea sista tranzitul de gaze prin Republica Moldova, Ucraina si Romania

Mikhail Korchemkin, director al East European Gas Analysis EEGAS), constata ca gigantul rus al gazelor reduce investitiile pentru alte proiecte, dar finanteaza integral lucrarile la proiectul South Stream. Constructia gazoductului ar putea avea drept consecinta reducerea la minimum a tranzitului de gaze prin Ucraina, Republica Moldova si Romania.

Zgonea: Republica Moldova reprezinta o prioritate constanta pentru Romania

Republica Moldova reprezinta o prioritate constanta pentru Romania, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, adaugand ca tara noastra sustine drumul european al acestui stat, se arata intr-un comunicat de presa.

Basescu: Republica Moldova asteapta degeaba ca Romania va ratifica tratatul de frontiera

Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Corman, si-a exprimat luni speranta, in fata presedintelui roman Traian Basescu, ca tratatul cu Romania privind regimul de frontiera va fi ratificat si la Bucuresti, insa seful statului roman i-a transmis ca asteapta degeaba, scrie Agerpres citat de Hotnews.

Basescu: Republica Moldova asteapta degeaba ca Romania sa ratifice tratatul de frontiera

Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Corman, si-a exprimat luni speranta, in fata presedintelui roman Traian Basescu, ca tratatul cu Romania privind regimul de frontiera va fi ratificat si la Bucuresti, insa seful statului roman i-a transmis ca asteapta degeaba, scrie Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )