Libnet.ro
UNICEF

08:00

Volkswagen se delisteaza de la Bursa din Londra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Volkswagen se delisteaza de la Bursa din Londra

Compania germana Volkswagen AG, cel mai mare producator auto din Europa, isi va delista actiunile de la Bursa din Londra din cauza volumului scazut de tranzactionare. continuă pe Ziarul Bursa

Preturile locuintelor din Londra au crescut cu 10% in ultimele 12 luni

Preturile locuintelor din Londra au atins un nou maxim istoric, crescand cu 10% in ultimele 12 luni, potrivit datelor creditorului ipotecar Nationwide, preluate de CNN Money.

Ponta: Compania Leoni sa acceseze ajutor de stat in masura in care se va extinde

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca pentru extinderea unor investitii Guvernul are in continuare plafonul necesar, precizand ca a invitat compania germana de cablaje auto Leoni, cu sediul la Bistrita, sa acceseze ajutor de stat in masura in care se va extinde, potrivit surselor de presa.

Ponta: Compania germana Leoni sa ceara ajutor de stat daca vrea sa se extinda.

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Bistrita, ca pentru extinderea unor investitii Guvernul are in continuare plafonul necesar, spunand ca a invitat compania germana de cablaje auto Leoni, cu sediul la Bistrita, sa acceseze ajutor de stat in masura in care se va extinde, informeaza Mediafax. Victor Ponta a fost intrebat daca Guvernul mai are bani pentru a acorda ajutoare de stat companiilor care fac investitii, spunand ca pentru schemele de ajutor de stat sunt fonduri special .

Bursa din SUA a inchis in crestere

Indicii bursei din Statele Unite ale Americii SUA) au inchis in crestere sedinta de tranzactionare de ieri.

Romii trimisi in Romania au revenit pe strazile din Londra

Tabloidul britanic Daily Mail critica, intr-un articol publicat duminica, situatia cersetorilor de pe strazile Londrei. Cersetorii romani care au primit bilete spre casa in luna iulie au revenit deja pe strazile din.

Inflatia din zona euro atinge cel mai redus nivel din februarie 2010

Inflatia a incetinit puternic in septembrie in zona euro si a atins cel mai redus nivel din februarie 2010, potrivit datelor oficiului european de statistici Eurostat, care a publicat luni o prima estimare a acestui indicator, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )