Libnet.ro
UNICEF

12:30

Inflatia din zona euro atinge cel mai redus nivel din februarie 2010

Hotnews Hotnews,
 Inflatia din zona euro atinge cel mai redus nivel din februarie 2010

Inflatia a incetinit puternic in septembrie in zona euro si a atins cel mai redus nivel din februarie 2010, potrivit datelor oficiului european de statistici Eurostat, care a publicat luni o prima estimare a acestui indicator, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Inflatia din zona euro a coborat la 1,1% in septembre

Inflatia din zona euro a coborat la 1,1% in septembrie, de la 1,3% in august, potrivit datelor furnizate astazi de Eurostat.

Creditarea sectorului privat din zona euro, la cea mai abrupta scadere din ultimii 14 ani

Creditarea din zona euro catre companiile nefinanciare si populatie a scazut in august pentru cea de-a 16-a luna consecutiv, cu 2%, cel mai abrupt declin de la formarea blocului monetar in 1999, potrivit datelor prezentate joi de BCE, citate de.

Indicele de incredere economica s-a imbunatatit din nou in septembrie, ajungand la cel mai mare nivel din ultimii doi ani - Comisia Europeana

Indicele de incredere economica a continuat sa se imbunatateasca in septembrie in zona euro pentru a cincea luna consecutiv, evoluand la cel mai inalt nivel in ultimii doi ani, scrie AFP.

Mii de persoane au simtit cutremurul de aseara din Romania. A fost cel mai PUTERNIC din ultimele zile

Un nou cutremur a avut loc, ieri seara, in judetul Galati. Seismul, care a avut o magnitudine de 3,9 grade pe scara Richter, este cel mai puternic inregistrat in zona in ultimele zile. Seismul a fost resimtit.

FMI: Zona euro trebuie sa aiba buget comun

Statele din zona euro trebuie sa puna bazele unui buget comun ca sa consolideze capacitatea de raspuns a regiunii la socuri economice si sa-i ajute pe membrii cei mai afectati sa evite recesiunile severe, potrivit expertilor Fondului Monetar International FMI).

Newyorkezii respira cel mai curat aer din ultimii 50 de ani

Primarul New York-ului, Michael Bloomberg, a declarat ca aerul din oras este, in prezent, cel mai curat din ultima jumatate de secol. Potrivit acestuia, continutul de dioxid de sulf din aer s-a redus cu 70%.

China a inaugurat zona libera Shanghai, cel mai important experiment economic din ultimii 30 de ani

Guvernul chinez a deschis duminica zona comerciala libera Shanghai, o platforma industriala de 29 kilometri patrati fara restrictii asupra investitiilor straine si cu un sistem birocratic permisiv, cel mai important experiment economic al Chinei din ultimii 30 de ani.

China a inaugurat zona libera Shanghai, cel mai important experiment economic din ultimii 30 de ani

Guvernul chinez a deschis duminica zona comerciala libera Shanghai, o platforma industriala de 29 kilometri patrati fara restrictii asupra investitiilor straine si cu un sistem birocratic permisiv, cel mai important experiment economic al Chinei din.

Victor Ponta: Imi doresc ca Romania sa fie cel mai bun prieten din UE al Chinei

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca isi doreste ca Romania sa fie cel mai bun prieten din Uniunea Europeana al Chinei, o poarta de intrare politica, economica, comerciala, culturala si artistica, transmite Agerpres.

Alcatel One Touch Idol X cel mai puternic smartphone dual-sim.

PCfun afiseaza pentru Alcatel One Touch Idol X pretul de 1893,98 lei. Platesti in jur de 1900 lei pentru cel mai puternic smartphone dual-sim din tara noastra, la momentul actual. Specificatii pentru Alcatel One Touch Idol X: IPS LCD de 5 inch cu rezolutie 19201080 pixeli si 441 ppi, rezistent la zgarieturi; procesor Mediatek quad-core la 1. 5 GHz, PowerVR SGX544, 2 GB RAM, 16 GB spatiu de stocare si slot pentru microSD de pana la 32 GB; Android 4. 2 Jelly Bean; 3G cu viteze de .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )