Libnet.ro
UNICEF

11:30

China a inaugurat zona libera Shanghai, cel mai important experiment economic din ultimii 30 de ani

Adevărul Adevărul,
China a inaugurat zona libera Shanghai, cel mai important experiment economic din ultimii 30 de ani

Guvernul chinez a deschis duminica zona comerciala libera Shanghai, o platforma industriala de 29 kilometri patrati fara restrictii asupra investitiilor straine si cu un sistem birocratic permisiv, cel mai important experiment economic al Chinei din ultimii 30 de ani. continuă pe Adevărul

China a inaugurat zona libera Shanghai, cel mai important experiment economic din ultimii 30 de ani

Guvernul chinez a deschis duminica zona comerciala libera Shanghai, o platforma industriala de 29 kilometri patrati fara restrictii asupra investitiilor straine si cu un sistem birocratic permisiv, cel mai important experiment economic al Chinei din.

China a inaugurat zona libera Shanghai.

Guvernul chinez a deschis duminica zona comerciala libera Shanghai, o platforma industriala de 29 kilometri patrati fara restrictii asupra investitiilor straine si cu un sistem birocratic permisiv, cel mai important experiment economic al Chinei din ultimii 30 de ani. Pentru inceput, 25 de companii chineze si straine au obtinut licente pentru a derula operatiuni in zona libera Shanghai, potrivit presei chineze, citata de Associated Press, preluata de CNBC. Regulile de functionare ale zonei .

Consiliul National al PSD, organizat pe 8 si 9 noiembrie: Cel mai important punct, pregatirea mesajelor pentru europarlamentare

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, joi, in cadrul Biroului Permanent National, ca social-democratii se vor reuni inConsiliu National in zilele de 8 si 9 noiembrie. BPN al PSD va valida datele conf.

China a deschis zona comerciala libera Shanghai

Guvernul chinez a inaugurat, astazi, zona comerciala libera Shanghai, o platforma industriala de 29 kilometri patrati fara restrictii asupra investitiilor straine si cu un sistem birocratic permisiv.

Moment ISTORIC in economia Chinei. Guvernul a deschis zona comerciala LIBERA Shanghai

Guvernul chinez a deschis duminica zona comerciala libera Shanghai, o platforma industriala de 29 kilometri patrati fara restrictii asupra investitiilor straine si cu un sistem birocratic permisiv, cel mai.

Indicele de incredere economica s-a imbunatatit din nou in septembrie, ajungand la cel mai mare nivel din ultimii doi ani - Comisia Europeana

Indicele de incredere economica a continuat sa se imbunatateasca in septembrie in zona euro pentru a cincea luna consecutiv, evoluand la cel mai inalt nivel in ultimii doi ani, scrie AFP.

Laurentiu Reghecampf: Va fi greu cu Chelsea, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume

Steaua a trecut lejer de ACS Poli Timisoara, scor 3-0, iar acum asteapta duelul cu Chelsea, din Champions League. Va fi un meci foarte greu cu englezii, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume, a precizat Laurentiu Reghecampf, tehnicianul campioanei Romaniei.

Cel mai mare festival de literatura din Romania are loc la Iasi.

Cel mai mare eveniment dedicat literaturii din Romania va avea loc anul acesta la Iasi, intre 23 si 27 octombrie. Peste 200 de profesionisti ai cartii, din tara si strainatate scriitori, traducatori, editori, critici literari, distribuitori de carte, manageri cultural si-au anuntat participarea la Festivalul International de Literatura si Traducere FILIT) Iasi. Printre invitatii de marca, care au confirmat prezenta, se numara Herta Muller, laureata premiul Nobel pentru .

FOTO. Cel mai valoros diamant din lume urmeaza sa fie scos la licitatie in luna noiembrie

Casa de licitatii Sothebys este asteptata sa scoata la vanzare un diamant roz estimat a valora in jur de 60 de milioane de dolari. Sothebys a prezentat deja piatra ca fiind cel mai valoros diamant.

Newyorkezii respira cel mai curat aer din ultimii 50 de ani

Primarul New York-ului, Michael Bloomberg, a declarat ca aerul din oras este, in prezent, cel mai curat din ultima jumatate de secol. Potrivit acestuia, continutul de dioxid de sulf din aer s-a redus cu 70%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )