Libnet.ro
UNICEF

14:30

China a inaugurat zona libera Shanghai.

România Liberă România Liberă,
China a inaugurat zona libera Shanghai.

Guvernul chinez a deschis duminica zona comerciala libera Shanghai, o platforma industriala de 29 kilometri patrati fara restrictii asupra investitiilor straine si cu un sistem birocratic permisiv, cel mai important experiment economic al Chinei din ultimii 30 de ani. Pentru inceput, 25 de companii chineze si straine au obtinut licente pentru a derula operatiuni in zona libera Shanghai, potrivit presei chineze, citata de Associated Press, preluata de CNBC. Regulile de functionare ale zonei . continuă pe România Liberă

China a inaugurat zona libera Shanghai, cel mai important experiment economic din ultimii 30 de ani

Guvernul chinez a deschis duminica zona comerciala libera Shanghai, o platforma industriala de 29 kilometri patrati fara restrictii asupra investitiilor straine si cu un sistem birocratic permisiv, cel mai important experiment economic al Chinei din ultimii 30 de ani.

China a inaugurat zona libera Shanghai, cel mai important experiment economic din ultimii 30 de ani

Guvernul chinez a deschis duminica zona comerciala libera Shanghai, o platforma industriala de 29 kilometri patrati fara restrictii asupra investitiilor straine si cu un sistem birocratic permisiv, cel mai important experiment economic al Chinei din.

China a deschis zona comerciala libera Shanghai

Guvernul chinez a inaugurat, astazi, zona comerciala libera Shanghai, o platforma industriala de 29 kilometri patrati fara restrictii asupra investitiilor straine si cu un sistem birocratic permisiv.

Moment ISTORIC in economia Chinei. Guvernul a deschis zona comerciala LIBERA Shanghai

Guvernul chinez a deschis duminica zona comerciala libera Shanghai, o platforma industriala de 29 kilometri patrati fara restrictii asupra investitiilor straine si cu un sistem birocratic permisiv, cel mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )