Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cel mai mare spital din Salaj a renuntat la dezinfectantii Hexi Pharma

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare spital din Salaj a renuntat la dezinfectantii Hexi Pharma

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Zalau a dispus, in cursul zilei de joi, sistarea folosirii produselor Hexi Pharma. continuă pe Adevărul

Cel mai mare spital din judet a reziliat contractul cu Hexi Pharma. Directorul medical: Ne-au raspuns ca nu pot onora anumite comenzi, pe termen nedefinit

Hexi Pharma, furnizorul unei treimi din dezinfectantii folositi la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, a iesit din lista celor care aduc produse in unitatea sanitara, la baza rezilierii contractului stand imposibilitatea firmei de a-si onora comenzile.

Operatii amanate la cel mai mare spital din Oltenia: Noi asteptam de la Ministerul Sanatatii sa ne spuna ce sa facem cu dezinfectantele Hexi Pharma

Conducerea Spitalului Judetean din Craiova a hotarat amanarea operatiilor care nu sunt urgent. Bogdan Fanuta, managerul unitatii spitalicesti, a precizat ca asteapta o recomandare de la Ministerul Sanatatii pentru a sti ce sa faca in privinta dezinfectantilor Hexi Pharma.

Jocuri de putere in auto: Nissan cumpara 34% din Mitsubishi si devine cel mai mare actionar

Scandalul testelor de emisii consum trucate de Mitsubishi pentru unele masini ale marcii proprii si pentru autovehicule Nissan genereaza o situatie surpriza: Nissan a decis sa cumpere 34% dintre actiunile Mitsubishi companie si rivala si partenera in acelasi timp. Astfel, Nissan devine cel mai mare actionar in cadrul Mitsubishi, informeaza presa de business internationala.

BRD, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile BRD au avut o crestere de 1,79%, in perioada 29 aprilie - 6 mai, acesta fiind cel mai bun randament din cadrul indicelui BET.

Dacia a detronat Petrom si a ajuns sa fie cea mai mare companie din Romania

Dupa suprematia de care s-a bucurat, grupul OMV Petrom a fost depasit de Dacia, care a devenit cea mai mare companie din Romania. Compania a realizat un record in anul 2015, atunci cand a depas.

Cea mai mare plantatie de trandafiri din Romania se usuca cu zile. 1.800 de soiuri dispar sub arsita si nepasare

Cel mai mare rozariu din Romania si chiar din sud-estul Europei, situat la 10 kilometri de municipiul Arad, este in pericol de a disparea in cativa ani. Mii de soiuri de trandafiri sunt plantate in rozariul din localitatea Mandruloc.

Banca Transilvania, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat o crestere de 3,17%, in perioada 3-10 mai, raportata la moneda euro, aceasta fiind cea mai mare apreciere a unui titlu din cadrul indicelui BET.

Pitestiul, cel mai mare nod feroviar intr-un viitor megaproiect de cale ferata

Florin Tecau, presedintele Consiliului Judetean Arges, a anuntat astazi ca Pitesti va fi cel mai mare nod feroviar al unei viitoare cai ferate de mare viteza intre Marea Egee si Marea Baltica.

Doosan IMGB a avut in 2015 cel mai bun rezultat din ultimii 6 ani. Ramane, insa, pe pierdere

Doosan IMGB si-a redus cu aproape jumatate pierderile in 2015, ajungand la un rezultat negativ de 12 milioane de lei 2,7 milioane de euro). Desi producatorul de echipament greu nu a mai cunoscut gustul profitului cel putin din 2009, in 2015 a reusit.

Microsoft elimina cel mai controversat feature din Windows 10

Microsoft a confirmat ca va elimina controversatul feature denumit WiFi Sense. in cazul in care nu ati folosit inca WiFi Sense, trebuie sa stiti ca acesta avea rolul de a le permite oamenilor sa se conecteze automat la hotspot-uri sugerate si la retele WiFi distribuite de catre persoanele din lista de contacte. Practic, acestea ofereau [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )