Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai mic procent de promovare la Evaluarea Nationala din ultimii trei ani

România Liberă România Liberă,
Cel mai mic procent de promovare la Evaluarea Nationala din ultimii trei ani

La Evaluarea Nationala s-a inregistrat cel mai mic procent de promovare din ultimii trei ani, difere. continuă pe România Liberă

Cate note de 10 au luat elevii din Bucuresti la Evaluarea Nationala. Cum arata situatia la nivel national

Elevii din Bucuresti pare ca s-au descurcat bine la examenele din cadrul Evaluarii Nationale. Cu toate ca datele oficiale de pe totata tara au aratat ca avem cel mai mic procent din ultimii 5 ani ai elevilor cu note de peste 5 la Capacitate. Evaluare Nationala 2019: Cate note de 10 au luat elevii din .

Dezastru la Evaluarea Nationala! Cati elevi au luat note peste 5 la Capacitate, conform Edu.ro

Evaluarea Nationala 2019 s-a declarat un dezastru. Procentul elevilor care au reusit sa ia peste 5 la examenele din cadrul Evaluarii Nationale a fost cel mai mic din ultimii 5 ani. Evaluare Nationala 2019: Cel mai mic procent al elevilor cu note peste 5 Ministerul Educatiei a aratat ca procentajul elevilor care au obtinut note .

Eleva de la tara care a obtinut al doilea rezultat de la Evaluarea Nationala din judetul Gorj. Nu conteaza in primul rand la ce scoala inveti

Monica David, care a absolvit Scoala Gimnaziala Antonie Mogos din comuna gorjeana Balesti, a reusit o performanta deosebita la Evaluarea Nationala din judetul Gorj. Eleva, care a invatat la o scoala din mediul rural, a obtinut al doilea rezultat din judetul Gorj: nota 10 la Matematica si 9,95 la Limba si Literatura Romana.

Evaluarea nationala. Care sunt judetele cu cele mai bune rezultate si cum s-au descurcat elevii din Bucuresti

Cele mai bune rezultate la Evaluarea Nationala EN) au fost inregistrate in judetele Braila, unde 87,6 la suta dintre elevi au obtinut note peste sau egale cu cinci, Cluj, 87,4 la suta) si Prahova, 84 la suta).

Singura medie de 10 la Evaluarea Nationala in Gorj a fost obtinuta de fiul inspectorului scolar general adjunct

Singura medie de 10 de la Evaluarea Nationala din judetul Gorj a fost obtinuta de catre Alexandru Stefan Isfan, fiul inspectorului general adjunct al Inspectoratului Scoar Judetean Gorj.

Matematica, calcaiul lui Ahile la Evaluarea Nationala, potrivit rezultatelor

O noua runda de emotii pentru absolventii de clasa a VIII-a s-a incheiat ieri, dupa ce primele rezultate ale Evaluarii Nationale EN) au fost afisate. La nivel national, 80,6 la suta dintre elevii care au sustinut examenul au obtinut nota cinci sau peste cinci la Limba romana. La proba de Matematica, procentul a fost mai mic, 62,7 la suta.

Socul unui elev de nota 10 cand si-a vazut notele de la Evaluarea Nationala. Nu inteleg ce s-a intamplat!

Un elev de nota 10 in clasele V VIII a avut parte de socul vietii lui atunci cand si-a vazut rezultatele de la Evaluarea Nationala. Cea mai mare drama a acestui elev a fost ca n-avea cum sa depuna nici macar contestatie. Motivul? Afla-l in randurile urmatoare. Evaluarea Nationala: elevi de nota 10 care .

Calendar admitere la liceu, in 2019. Ce trebuie sa faci dupa aflarea notelor la Evaluarea Nationala, fosta Capacitate

Absolventii claselor a VIII-a si-au aflat ieri rezultatele examenelor de la Capacitate. Acum mai au un singur hop, admiterea la liceu. Iata ce trebuie sa faci, pas cu pas, dupa ce ai aflat notele de la Evaluarea Nationala 2019! Admintere la liceu: Ce trebuie sa faci dupa ce afli rezultatele la Capacitate? Proaspetii absolventi din .

Noua dintre cei zece elevi buzoieni cu media maxima la Evaluarea Nationala vor invata in Colegiul Hasdeu

Cei zece elevi buzoieni care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala claseaza Buzau pe pozitia a 16-a in topul judetelor cu cele mai multe medii maxime. Noua dintre ei vor deveni colegi in cadrul aceluiasi liceu, Colegiul National B. Hasdeu.

Sute de contestatii la Evaluarea Nationala. Notele de la Limba si Literatura Romana i-au nemultumit in principal pe elevi

Candidatii din judetul Olt au depus sute de contestatii in urma afisarii rezultatelor de la Evaluarea Nationala, notele de la Limba si Literatura Romana nemultumindu-i pe cei mai multi dintre elevi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )