Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cel mai popular gadget din Coreea de Nord aduce putina libertate in comunism

Playtech Playtech,
Cel mai popular gadget din Coreea de Nord aduce putina libertate in comunism

Costa doar 50 de dolari, poarta numele Notel sau Notetel si reuseste sa fie cel mai atragator gadget disponibil in Coreea de Nord, tara lui Kim Jong-Un. Desi nu prea vreti sa ajungeti vreodata in Coreea de Nord, din cauza regimul totalitar al lui Kim Jong-Un, este foarte interesant stilul de viata al celor care []. continuă pe Playtech

Kingston HyperX Predator cel mai rapid SSD din lume pe care il poti cumpara [VIDEO]

Pentru amatorii de performanta incredibila pe desktop sau notebook, s-a lansat oficial noul Kingston HyperX Predator PCIe SSD. Daca e sa fim sinceri, cel mai rapid SSD din lumea la ora actuala poarta numele Samsung SM951 si are o viteza de citire de 2,2 GB/s. Problema cu acel model este insa ca nu-l puteti achizitiona [].

Depozitele din bancile elene, la cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Valoarea depozitelor constituite in bancile elene a scazut in februarie, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii zece ani, potrivit datelor publicate ieri de banca centrala a Greciei.

Cel mai rapid tren din lume - vehiculele care concureaza cu avioanele si bat toate recordurile

Cel mai rapid tren din lume poate atinge viteze de peste 400 de kilometri pe ora si circula cu o viteza medie de peste 200 de kilometri pe ora. Pentru a gasi cel mai rapid tren din lume, trebuie sa calatorim in China, Japonia sau Spania. Cele mai rapide trenuri din lume ar putea ajunge de la Bucuresti la Iasi in putin peste o ora.

Cel mai prost sofer din Romania

Cel mai prost sofer din Romania. Soferii romani au mari probleme cu parcarea maisinlor si cu iesirea din parcare, asa cum arata mai multe filmulete postate de YouTube.

Cat zahar contine un mar si alte curiozitati despre cel mai popular fruct din Romania

Stii cat zahar contine un mar si cate calorii are acest fruct? Exista o multime de lucruri interesante despre mere, despre care e posibil sa nu ai habar.

Exces de Putere. Cel mai rasfatat terorist din lume

Adina Anghelescu a prezentat, in emisiunea Exces de Putere, informatii referitoare la modul in care autoritatile au incercat sa recupereze daunele pe care Omar Hayssam ar fi trebuit sa le plateasca celor trei.

Jeremy Clarkson si Romania, tara lui Borat: Transfagarasanul, cel mai bun drum din lume, Loganul, ceva teribil de trist si lipsit de imaginatie

Personalitate controversata, starul Top Gear Jeremy Clarkson 54 de ani), concediat ieri de BBC, a fost implicat in mai multe scandaluri de-a lungul timpului, din cauza unorcomentarii considerate rasiste sau jignitoarepe care le-a facut in emisiunile sale. Clarkson nu i-a scutit nici pe compatriotii lui de ironii, iar romanii au avut si ei parte de comentarii malitioase, dar si amuzante.

Samsung pregateste o lovitura de proportii. Gigantul din Coreea de Sud a pus ochii pe AMD

Presa din Coreea de Sud vine cu o afirmatie-soc, privind viitorul AMD. Samsung, in incercarea de a tine pasul cu Intel, ar vrea sa achizitioneze AMD. Sigur, nu este nici prima, nici ultima data, cand apar.

Cel mai bun telefon. Topul lunii martie 2015

La inceput de primavara, daca vrei sa faci o noua achizitie, asigura-te ca vei cumpara cel mai bun telefon pentru tine. Iata care este topul lunii martie. Dpuadintre aceste telefoane fusesera deja incluse pe lista telefoanelor care ne vor impresiona in 2015 de catre Playtech inca de anul trecut. Daca vrei sa iti alegi cel [].

Leonardo DiCaprio este cel mai bine platit star de la Hollywood

Leonardo DiCaprio este vedeta cu cel mai mare salariu de la Hollywood, potrivit rezultatelor unui top publicat de The Hollywood Reporter, informeaza Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )