Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cel mai tanar donator de organe din lume, un bebelus care a trait doar doua ore de la nastere

Adevărul Adevărul,
Cel mai tanar donator de organe din lume, un bebelus care a trait doar doua ore de la nastere

Un bebelus din Marea Britanie, Teddy Evans, care a murit la doar doua ore de la nastere, din cauza unei malformatii grave, a devenit un erou pentru intreg mapamondul si un exemplu de altruism, dupa ce parintii sai au decis sa doneze rinichii si valvele cardiace persoanelor care sufereau de diferite probleme de sanatate. continuă pe Adevărul

Romania, al treilea cel mai mic deficit bugetar din UE

Tara noastra a inregistrat, anul trecut, al treilea cel mai mic deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din Produsul Intern Brut, fiind depasita doar de Letonia 1,4%) si Lituania 0,7%), a anuntat astazi Oficiul European de Statistica Eurostat).

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din UE

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din PIB, dupa Lituania si Letonia, potrivit datelor publicate marti de Eurostat, in timp ce doar.

Romania, al treilea cel mai scazut deficit bugetar din UE, de 1,5% din PIB

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din PIB, dupa Lituania si Letonia, potrivit datelor publicate marti de Eurostat, in timp ce doar Danemarca, Germania, Estonia si Luxemburg au.

Cel mai mare spital privat din Prahova, la Poiana Campina

Cel mai mare spital privat din judetul Prahova - Sanconfind - a fost inaugurat saptamana trecuta, la Poiana Campina, odata cu deschiderea Sectiei de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie, potrivit unei informari a Camerei de Comert Prahova.

Fed Cup: Romania s-a calificat intre cele mai bune 8 echipe din lume

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, aducand Romaniei punctul victoriei in intalnirea cu Canada, scor 3-1, si calificarea pentru prima data din 1981 intre cele mai bune opt echipe feminine de tenis din lume, in Grupa Mondiala a Fed Cup.

Fed Cup: Romania s-a calificat dupa 34 de ani intre cele mai bune 8 echipe din lume, dupa ce Alexandra Dulgheru a adus punctul victoriei in intalnirea cu Canada

Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, aducand Romaniei punctul victoriei in intalnirea cu Canada, scor 3-1, si calificarea pentru prima data din 1981 intre cele mai bune opt echipe feminine de tenis din lume, in Grupa Mondiala a Fed Cup. Dulgheru s-a impus, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, dupa un meci care a durat doua ore si 11 minute.

VIDEO: Cum arata TOP 10 cele mai fiabile masini hibrid din lume

Piata masinilor ecologice creste din ce in ce mai mult la nivel global, iar diferitele tehnologii prietenoase cu mediul inconjurator, de la propulsia hibrida, la cea pe baza de hidrogen si electrica, ofera o gama larga de optiuni oentru cei care vor si isi permit o masina care nu polueaza, informeaza Mediafax.

VICTORIE la tenis! Romania se califica intre cele mai bune 8 echipe din lume

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, aducand Romaniei punctul victoriei in intalnirea cu Canada, scor 3-1, si calificarea pentru prima data din 1981 intre cele mai bune opt echipe feminine de.

Dream Hack Bucharest 2015, cel mai mare turneu de eSports din Romania, in acest weekend la Sala Polavalenta. Peste 20.000 de oameni asteptati

Bucurestiul va deveni in weekendul ce urmeaza una din capitalele mondiale ale sportului electronic, peste 20. 000 de oameni fiind asteptati la Sala Polvalenta din Capitala unde va avea loc turneul Dream Hack 2015, cel mai mare turneu de eSports din tara noastra ajuns deja la a cincea editie. Evenimentul cuprinde 4 turnee internationale si 5 competitii nationale in care vor evolua peste 400 de jucatori straini si romani pentru premii in valoare de peste 250. 000 de dolari, cifre comparabile cu cele mai mari intreceri sportive care se tin in tara noastra. Jocurile care vor fi in lumina reflectoarelor in acest weekend sunt Counter Strike: Global Offensive CS:GO), DOTA 2, League of Legends, HearthStone si Minecraft.

Dream Hack Bucharest 2015, cel mai mare turneu de eSports din Romania, in acest weekend la Sala Polivalenta. Peste 20.000 de oameni asteptati

Bucurestiul va deveni in weekendul ce urmeaza una din capitalele mondiale ale sportului electronic, peste 20. 000 de oameni fiind asteptati la Sala Polivalenta din Capitala unde va avea loc turneul Dream Hack 2015, cel mai mare turneu de eSports din tara noastra ajuns deja la a cincea editie. Evenimentul cuprinde 4 turnee internationale si 5 competitii nationale in care vor evolua peste 400 de jucatori straini si romani pentru premii in valoare de peste 250. 000 de dolari, cifre comparabile cu cele mai mari intreceri sportive care se tin in tara noastra. Jocurile care vor fi in lumina reflectoarelor in acest weekend sunt Counter Strike: Global Offensive CS:GO), DOTA 2, League of Legends, HearthStone si Minecraft.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )