Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cel putin 12 morti in urma prabusirii unei macarale. Peste 200 de pompieri, mobilizati pentru interventie

Antena3 Antena3,
Cel putin 12 morti in urma prabusirii unei macarale. Peste 200 de pompieri, mobilizati pentru interventie

Cel putin 12 oameni au murit si multi altii sunt dati disparuti, dupa ce o macara s-a prabusit in mijlocul unui santier in sudul Chinei, conform Sky News. Conform autoritatilor, accidentul a. continuă pe Antena3

Atentat la scoala de politie din estul Afganistanului. Cel putin 12 persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite

Un atentat a avut loc in fata unei scoli de politie din orasul Jalalabad, in estul Afganistanului. Un terorist-kamikaze a atacat un autobuz in care erau elevi ai scolii de politie. Cel putin 12.

Cutremur puternic resimtit in Afganistan, Pakistan si India. Sunt cel putin 2 morti

Doi pakistanezi au murit si cel putin patru au fost raniti, in urma unui cutremur cu magnitudinea de 6,6 grade resimtit in Afganistan, Pakistan si India, informeaza NDTV. Seismul s-a produs la o.

Libia: Cel putin o persoana a murit, iar alte zece au fost ranite in urma unui atentat cu masina-capcana

Un atentat cu masina-capcana a fost comis miercuri, la un baraj rutier din orasul libian Misrata, aflat la est de Tripoli, informeaza Le Figaro, citand surse medicale. Cel putin o persoana a murit, iar.

Dosarul Antena Group RCSRDS: Procurorii DNA cer pedepse de cel putin 5 ani de inchisoare cu executare pentru Dan Voiculescu si fiica sa, Camelia

Nou termen in dosarul de santaj Antena Group - RCS RDS. Conducerea Antena Group ar putea ajunge in spatele gratiilor dupa ce procurorii DNA au cerut cel putin 5 ani de inchisoare pentru.

Cel putin 100 de morti si 250 de raniti, in urma unui incendiu devastator intr-un templu din India

Cel putin 84 de persoane au murit si peste 250 au fost ranite dupa ce un incendiu de proportii a izbucnit sambata noaptea in faimosul templu Puttingal Devi din Paravur, in statul Kerala sudul In.

Atentat sinucigas in Afganistan. Cel putin 12 persoane au murit, alte cateva zeci au fost ranite

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite intr-un atentat sinucigas comis luni la o scoala de politie din orasul Jalalabad, in estul Afganistanului, afirma oficiali afgani citati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )