Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin 220 de crestini au fost rapiti in Siria, in ultimele trei zile

Antena3 Antena3,
Cel putin 220 de crestini au fost rapiti in Siria, in ultimele trei zile

Numarul crestinilor asirieni rapiti in ultimele zile de gruparea extremista Statul Islamic se ridica la cel putin 220, a anuntat joi Observatorul sirian pentru Drepturile Omului, citat de Mediafax. Cel putin. continuă pe Antena3

Actiunile jihadistilor continua. Peste 90 de crestini au fost rapiti in Siria

Jihadistii din Statul Islamic SI) au rapit cel putin 90 de persoane din asezarile crestinilor asirieni situate in nord-estul Siriei, transmite Reuters, citand un monitor local. Rapirea in masa a avut loc.

Un tren de pasageri a DERAIAT in California. Cel putin 30 de persoane au fost ranite (VIDEO)

Cel putin 30 de persoane au fost ranite in aceasta dimineata, dupa ce un tren de pasageri a deraiat in orasul Oxnard, din sudul Californiei. Purtatorul de cuvant al companiei Metrolink, cea care opereaza.

ATAC ARMAT intr-un restaurant din Cehia. Cel putin opt persoane au fost UCISE

Cel putin opt persoane au fost ucise in timpul unui atac armat petrecut intr-un restaurant din orasul Uhersky Brod, sud-vestul Cehiei, anunta presa locala. Ministrul de Interne ceh, Milan Chovanec, a declarat ca.

Siria: Cel putin 90 de civili crestini au fost rapiti de militanti ai gruparii Statul Islamic

Cel putin 90 de civili crestini au fost rapiti marti de militanti ai gruparii teroriste Statul Islamic care au luat cu asalt mai multe sate siriene din apropierea orasului Tal Tamr, a anuntat Observatorul.

Gruparea Stat Islamic a rapit cel putin 90 de crestini din Siria

Militantii gruparii islamiste Stat Islamic au rapit cel putin 90 de civili crestini din mai multe sate din Siria, a anuntat o organizatie pentru apararea drepturilor omului, citata de Sky News.

Serie de explozii in centrul orasului Cairo. Cel putin un mort si zece raniti

Cel putin o persoana a murit, iar alte zece au fost ranite intr-o serie de explozii produse joi in centrul orasului Cairo, informeaza presa egipteana. Potrivit site-ului Egyptianstreets. com,.

Cel putin 68 de morti, dupa ce un feribot s-a rasturnat in Bangladesh

Cel putin 68 de persoane au murit dupa ce un feribot s-a rasturnat in Bangladesh. Nava a fost lovita de o alta nava, de transport, au anuntat autoritatile. Accidentul s-a produs pe raul Padma, la nord de.

Coliziune intre un tren si un camion in apropiere de Los Angeles: Cel putin 30 de persoane au fost ranite

Cel putin 30 de persoane au fost ranite marti in urma coliziunii intre un tren de pasageri si un vehicul, la o trecere de cale ferata in apropiere de Los Angeles California), informeaza AFP, citand presa.

Cel putin opt persoane au fost omorate intr-un restaurant

Cel putin opt persoane au fost omorate astazi, in jurul pranzului, intr-un restaurant din Uhersky Brod, o localitate din Cehia situata in apropierea granitei estice, cu Slovacia, scrie BBC, citand presa ceha.

Cel putin opt persoane au fost ucise intr-un atac armat produs in Cehia

Un atac armat a a avut loc marti intr-un restaurant din Cehia. in urma atacului cel putin opt persoane ar fi fost ucise, informeaza BBC News. Atentatul a avut loc in orasul Uhersky Brod din estul tarii. La.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )