Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin 23 de persoane au murit in Pakistan dupa ce au consumat dulciuri contaminate, probabil, cu pesticid

Adevărul Adevărul,
Cel putin 23 de persoane au murit in Pakistan dupa ce au consumat dulciuri contaminate, probabil, cu pesticid

Cel putin 23 de persoane au murit dupa ce au consumat dulciuri contaminate, probabil, cu pesticid, informeaza politia pakistaneza, citata marti de BBC. continuă pe Adevărul

Tragedie in Pakistan: cel putin 23 de persoane au murit, dupa ce au consumat dulciuri contaminate cel mai probabil cu pesticid

Zeci de persoane din Pakistan au murit sau sunt in stare grava dupa ce au consumat dulciuri contaminate cel mai probabil cu pesticid. Pana acum, 23 de persoane au murit, dar este foarte probabil ca acest.

Zeci de oameni au murit dupa ce au consumat dulciuri contaminate, probabil, cu pesticid

Cel putin 23 de persoane au murit dupa ce au consumat dulciuri contaminate, probabil, cu pesticid, informeaza politia pakistaneza, citata marti de BBC. Decesele au inceput sa survina saptamana.

Atentat cu masina-capcana. Armata siriana a fost atacata

Cel putin sase persoane au murit in urma unui atentat cu masina-capcana ce a avut loc luni, la un punct de control al armatei siriene din sudul Damascului, informeaza Reuters, citand informatii.

Atentat cu masina-capcana in Bagdad: Cel putin 11 morti si peste 40 de raniti

Cel putin 11 persoane au murit si aproximativ 40 au fost ranite, intr-un atac cu masina-capcana. Incidentul s-a produs intr-un cartier predominant siit, din estul capitalei irakiene Bagdad, potrivit.

Irak: Cel putin sapte morti intr-un atentat sinucigas la Bagdad, revendicat de SI

Cel putin sapte persoane si-au pierdut viata luni intr-un atentat sinucigas impotriva unei piete din capitala Irakului, Bagdad, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic SI), transmite AFP, relateaza Agerpres.

Atentate cu vehicul capcana la Bagdad. Cel putin opt morti si 30 de raniti

Cel putin opt persoane si-au pierdut viata si 30 au fost ranite in doua atentate cu vehicul capcana impotriva fortelor de securitate irakiene, sambata, la Bagdad, potrivit unor surse medicale.

Marian Darta, la un pas de moarte! Am nevoie de cel putin 16.000 de euro

Marian Darta a fost la un pas de moarte dupa ce a facut un accident vascular. Hair-stylistul se lupta cu cancerul de patru ani Am nevoie de cel putin 16. 000 de euro pentru operatie, a.

Tragedie la Arad! Un barbat a murit strivit, dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita de o locomotiva

Accident tragic in localitatea Sofronea, din judetul Arad. Un barbat a murit sambata dimineata, dupa ce masina in care se afla a fost izbita de o locomotiva, relateaza specialarad. ro.

Accidentul nuclear de la Cernobil, produs acum 30 de ani, va genera riscuri inca cel putin 3.000 de ani

Zona din jurul fostei centrale nucleare de la Cernobil va continua sa fie contaminata in urmatorii cel putin 3. 000 de ani, afirma experti internationali, la 30 de ani de la cel mai mare accident.

Siria: Cel putin 27 de civili au fost ucisi in bombardamente lansate de fortele regimului de la Damasc

Cel putin 27 de civili au murit, sambata, in urma unor bombardamente lansate de regimul de la Damasc asupra unor fiefuri ale rebelilor, printre care cel de la Alep, relateaza AFP, citand organizatia neguvernamentala Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )