Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cel putin 30 de morti in Turcia, in confruntarile intre militanti kurzi si armata turca

România Liberă România Liberă,
Cel putin 30 de morti in Turcia, in confruntarile intre militanti kurzi si armata turca

Cel putin 30 de persoane au murit, in ultimele sapte zile, in orasul turc Cizre, in confruntari armate intre militanti kurzi si serviciile de securitate turce. continuă pe România Liberă

JAPONIA: Cel putin trei morti si peste 5.000 de oameni evacuati, din cauza ploilor masive

Autoritatile japoneze au anuntat vineri ca 22 de persoane sunt date disparute in orasul Joso, situat la 45 de kilometri nord-est de Tokyo, dupa ce, joi, mai multe case au fost luate de apele raului Kinugawa.

Dezastru la Mecca. Cel putin 87 de morti dupa prabusirea unei macarale

UPDATE 21:30 Cel putin 87 de morti si 180 de raniti, scrie BBC. Cel putin 65 de persoane au murit dupa prabusirea unei macarale langa Marea Moschee din Mecca, anunta Autoritatea de Aparare Civila din Arabia .

Dezastru la Mecca. Cel putin 65 de morti dupa prabusirea unei macarale

Cel putin 65 de persoane au murit dupa prabusirea unei macarale langa Marea Moschee din Mecca, anunta Autoritatea de Aparare Civila din Arabia Saudita, citata de BBC. Alti aproximativ 80 de oameni au fost.

Japonia, cuprinsa de ape: Cel putin 22 de persoane sunt date disparute in urma inundatiilor

Operatiunilile de salvare continua si vineri in zona de est a Japoniei, inghitita de ape in urma ploilor abundende din ultimele zile. Cel putin 22 de persoane au fost date disparute, una a murit si 27 de.

Cel putin 62 de oameni au murit dupa ce o macara s-a prabusit peste Marea Moschee de la Mecca

Cel putin 62 de oameni au murit vineri in Arabia Saudita, dupa ce o macara s-a prabusit peste Marea Moschee de la Mecca, informeaza Digi 24. in urma accidentului alte 30 de persoane au fost ranite. Teribilul.

Dezastru natural in Japonia. Taifunul Etau a facut prapad: Cel putin 22 de persoane sunt date disparute

Operatiunile de salvare continua vineri in estul Japoniei, unde s-au inregistrat inundatii grave in ultimele zile soldate cu cel putin 22 de persoane disparute, relateaza agentia EFE, citata de.

Un avion British Airways a luat foc pe aeroportul din Las Vegas. Cel putin 13 pasageri au fost raniti

Un avion al companiei British Airways cu destinatia Londra-Gatwick a luat foc pe Aeroportul McCarran din Las Vegas, cel putin 13 oameni fiind raniti, relateaza BBC News. Potrivit unor reprezentanti ai.

Cel putin doua lucruri de care trebuie sa tii cont cand iti alegi biroul

Nu mai e un secret pentru nimeni ca omul modern isi petrece, daca nu jumatate de zi, cel putin o treime din ea la birou. Prin urmare, e important ca biroul unde lucram si ne desfasuram activitatea sa indeplineasca mai multe criterii relevante.

Cel putin 62 de oameni au murit dupa ce o macara s-a prabusit peste Marea Moschee de la Mecca (VIDEO)

Cel putin 62 de oameni au murit, vineri, dupa ce o macara s-a prabusit in fata Marii Moschei de la Mecca, informeaza B1 TV. Potrivit Serviciului saudit pentru protectia civila, alti 158 de oameni au fost.

Explozii de rachete in Yemen. Cel putin 20 de oameni au murit

Cel putin 20 de civili au fost ucisi vineri in explozii de rachete trase de rebelii siiti intr-o piata din orasul Marib, la est de capitala yemenita Sanaa, au anuntat martori si membri ai serviciilor de securitate, informeaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )