Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cel putin 328 de persoane au murit in urma seismului din Pakistan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 328 de persoane au murit in urma seismului din Pakistan

Update 18:17 Seismul care a avut loc marti in sud-vestul Pakistanului s-a soldat cu cel putin 328 de morti si 450 de raniti, potrivit unui nou bilant furnizat astazi de autoritatile locale, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 250 de persoane au murit in urma seismului din Pakistan

Peste 250 de persoane au murit si zeci de mii au fost afectate de seismul cu magnitudinea de 7,7 inregistrat ieri in Pakistan, unde armata continua sa intervina in ajutorul populatiei, relateaza AFP.

Bilant provizoriu al cutremurului din Pakistan: Cel putin 208 persoane au decedat

Cutremurul puternic care a afectat marti o regiune saraca si izolata in Pakistan, in care incercau sa ajunga miercuri echipe de interventie, s-a soldat cu cel putin 208 morti si sute de raniti precum si sate intregi distruse, informeaza AFP. Echipele de interventie incearca miercuri sa ajunga la victime, existand ingrijorarea ca numarul mortilor va continua sa creasca.

Update. China, daramata! Cel putin 33 de oameni au murit in urma taifunului Usagi

Update 14. 53- Cel putin 33 de oameni si-au pierdut viata, dupa ce una dintre cele mai puternice furtuni tropicale ale anului a lovit China. Traficul maritim si aerian din zona Hong Kongului a fost paralizat di.

Nou bilant in urma cutremurului din Pakistan: Peste 328 de morti si 450 de raniti

Cel putin 328 de persoane au murit si 450 au fost ranite in urma cutremurului de 7,8 produs in sud-vestul Pakistanului, potrivit unui nou bilant furnizat miercuri de autoritatile locale, relateaza AFP.

Cel mai recent bilant al victimelor cutremurului din Pakistan. 328 de oameni au murit si 450 au fost raniti

Update 18. 10 - Seismul care a avut loc mart in sud-vestul Pakistanului s-a soldat cu cel putin 328 de morti si 450 de raniti, potrivit unui nou bilant furnizat miercuri de autoritatile locale, relateaza.

VIDEO. ATACUL din Nairobi: Cel putin 69 de oameni au murit si alti 63 sunt dati disparuti.

Cel putin 69 de persoane au fost ucise si alte 63 sunt date disparute de la inceputul atacului comis de un comando islamist asupra centrului comercial Westgate din Nairobi, a anuntat luni Crucea Rosie kenyana, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si UPDATE. Kenya: Islamistii shebab ameninta cu impuscarea ostaticilor de la Nairobi // Bilantul la ora 11. 22 era de 69 de morti si 63 de disparuti semnalati la Crucea Rosie, a afirmat aceasta pe Twitter. Un bilant .

Crucea Rosie: Cel putin 69 de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 69 de persoane si-au pierdut viata si alte 63 sunt in continuare date disparute de la lansarea atacului sambata de catre un comando islamist la centrul comercial din Nairobi Westgate, a afirmat astazi Crucea Rosie kenyana, transmite AFP.

Cutremur puternic in Pakistan. 46 de morti si 20 de raniti, in urma seismului

Update 17. 40 - Cel putin putin 46 de persoane au murit si alte 20 au fost ranite, in urma cutremurului puternic produs in sud-vestul Pakistanului, numeroase case fiind distruse. Surse din cadrul politiei.

Cutremur puternic in Pakistan. 33 de morti si 20 de raniti, in urma seismului

Update 17. 40 - Cel putin 33 de persoane au murit si alte 20 au fost ranite, in urma cutremurului puternic produs in sud-vestul Pakistanului, numeroase case fiind distruse. Surse din cadrul politiei anuntasera.

Peste 320 de morti in urma cutremurului din Pakistan

Cutremurul puternic care a afectat marti o regiune saraca si izolata din sud-vestul Pakistanului s-a soldat cu cel putin 328 de morti, potrivit unui nou bilant furnizat miercuri de autoritatile locale, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )