Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cel putin 4 morti dupa prabusirea unui avion in Marea Britanie. Membri ai familiei ben Laden, la bord

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel putin 4 morti dupa prabusirea unui avion in Marea Britanie. Membri ai familiei ben Laden, la bord

Membri ai familiei ben Laden se aflau la bordul avionului care s-a prabusit vineri in Hampshire, a anuntat sambata Ambasada Arabei Saudite in Marea Britanie, relateaza BBC News online. continuă pe Wall-Street Ro

Cel putin cinci morti si 12 raniti in nord-estul Nigeriei, intr-un atac atribuit Boko Haram

Cel putin cinci persoane au murit si alte 12 au fost ranite, vineri, in nord-estul Nigeriei, in timpul unui atac cu bomba comis de un presupus membru al gruparii teroriste Boko Haram, relateaza site-ul.

Cel putin cinci morti intr-un atac insurgent kurd comis in Turcia

Cel putin cinci oameni au murit, iar alti zece au fost raniti intr-un atac al insurgentilor kurzi asupra unei sectii de politie din sudul Turciei, informeaza presa turca.

Cel putin 25 de morti intr-o explozie la o fabrica din nordul Egiptului

Cel putin 25 de persoane au murit si alte 20 au fost ranite in nord-estul Egiptului, in apropiere de Cairo, intr-o explozie declansata la o fabrica de mobila, relateaza Euronews.

Nepal: Cel putin 25 de morti si alte persoane disparute, in urma alunecarilor de teren

Cel putin 25 de persoane au murit si alte au fost date disparute in Nepal, in urma alunecarilor de teren provocate de ploile masive, relateaza Indian Express. Potrivit informatiilor de la Ministerul de.

TRAGEDIE in SUA, dupa ce un avion s-a prabusit peste un targ de masini. Cati oameni au murit

Cel putin patru oameni au murit dupa ce un avion de dimensiuni medii s-a prabusit, vineri seara, in apropiere de Londra, pe un teren unde avea loc un targ de masini. Aeronava Phenom 300 a explodat la impactul cu solul, declansand un incendiu de amploare.

Fragmentul de fuselaj gasit pe Insula Reunion apartine unui avion Boeing 777

Fragmentul de fuselaj gasit pe Insula Reunion este al unui avion Boeing 777, cel mai probabil al aeronavei malaysiene disparute in martie 2014, afirma Abdul Aziz Kaprawi, adjunctul ministrului malaysian al Transporturilor.

Franta: Un autocar turistic a lovit plafonul unui tunel. Cel putin 30 de persoane au fost ranite

Un autocar turistic a lovit plafonul unui tunel, in nordul Frantei, cel putin 30 de persoane fiind ranite in urma incidentului, informeaza cotidianul La Voix du Nord. Autocarul circula circula intre Bilbao Spania).

Oficial din cadrul anchetei privind disparitia avionului Malaysia Airlines: Cifrele de pe fragmentul de fuselaj gasit in Insula Reunion apartin unui avion Boeing 777

Cifrele descoperite pe fragmentul de fuselaj din Insula Reunion apartin unui avion Boeing 777, potrivit unor surse din cadrul investigatiei in cazul aeronavei malaysiene disparute din martie 2014, informeaza.

Un oficial insarcinat cu ancheta afirma ca fragmentul de fuselaj gasit pe Insula Reunion apartine unui avion Boeing 777

Cifrele descoperite pe fragmentul de fuselaj din Insula Reunion sunt ale unui avion Boeing 777, afirma surse din cadrul investigatiei in cazul aeronavei malaysiene disparute din martie 2014, informeaza CNN.

Un fragment al fuselajului unui avion, gasit pe o plaja a Insulei La Reunion, ar putea fi al aeronavei Malaysia Airlines disparuta in martie 2014

Un fragment al fuselajului unui avion a fost gasit pe o plaja a Insulei La Reunion, situata in Oceanul Indian si care apartine Frantei, autoritatile verificand daca nu cumva este vorba despre o parte a.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )