Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cel putin 717 au murit intr-o busculada in timpul pelerinajului anual Hajj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 717 au murit intr-o busculada in timpul pelerinajului anual Hajj

ACTUALIZARE 17:10 Cel mai recent bilant anuntat de protectia civila saudita arata ca cel putin 717 persoane au murit si cel putin 805 au fost ranite, azi, intr-o busculada la Mina, in apropierea orasului sfant musulman Mecca, din Arabia Saudita, unde circa doua milioane de oameni participa in aceste zile la pelerinajul anual Hajj), transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Tragedie in timpul pelerinajului de la Mecca: Cel putin 220 de persoane au murit, iar peste 400 au fost ranite din cauza unei busculade

O busculada a avut loc in timpul unei ceremonii religioase, la Mecca. in urma ei, cel putin 220 de persoane au murit, iar peste 400 au fost ranite, informeaza B1 TV. Peste doua milioane de musulmani sunt prezenti.

Busculada cu cel putin 310 de morti in apropiere de Mecca

Cel putin 310 de persoane au murit si peste 500 au fost ranite intr-o busculada in care au fost implicati pelerinii, joi, la Mina, in apropiere de Mecca, au anuntat autoritatile saudite.

Liderul cecen Ramzan Kadirov, despre moartea a sute de oameni intr-o busculada, la Mecca: Este o tragedie, dar si un mare dar de la Cel de Sus. Pentru un musulman este o mare bucurie sa moara intr-un loc sfant

Ramzan Kadirov, liderul republicii ruse caucaziene Cecenia, considera ca moartea a sute de oameni la Mecca, intr-o busculada, este o tragedie, dar in acelasi timp si un dar de la Cel de Sus, informeaza.

Cel putin 18 civili au murit intr-un atac cu rachete lansat de armata siriana intr-o zona controlata de rebeli din nordul Siriei

Cel putin 18 civili au murit, luni, in urma unui atac cu rachete lansat de armata siriena ce viza o zona controlata de rebeli, potrivit organizatiei Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDO), informeaza.

Atac SINUCIGAS in Sanaa. Cel putin 12 oameni au murit

Cel putin 12 persoane au murit, joi, intr-un atac sinucigas cu bomba, la o moschee din capitala yemenita Sanaa, anunta surse din domeniul securitatii, potrivit Mediafax.

Nigeria: Cel putin 54 de persoane au murit si peste 90 au fost ranite, in urma a trei explozii produse in nord-estul tarii

Trei explozii s-au produs in nord-estul Nigeriei, cel putin 54 de oameni pierzandu-si viata si peste 90 de persoane, fiind ranite, potrivit politiei, informeaza BBC News online. Atentatele au avut loc in.

Cel putin 12 morti la Sanaa, in urma unui atac sinucigas cu bomba

Cel putin 12 persoane au fost omorate joi, intr-un atac sinucigas cu bomba, la o moschee din capitala yemenita Sanaa, anunta surse din domeniul securitatii, relateaza BBC News online.

Studiu: 36% din gospodarii au tableta, iar 73% din romani poseda cel putin un smartphone

Romanii sunt in pas cu avansul tehnologic. Astfel se face ca 36% din gospodariile din Romania detin o tableta, iar 73% din conationali poseda cel putin un telefon inteligent, arata un studiu al Autoritatii.

Tragedie pe sosea. O fetita de 10 ani a murit intr-un accident rutier. La volan se afla tatal ei

In aceasta dimineata, la intratea in orasul Gherla, dinspre Cluj-Napoca, a avut loc un accident produs pe fondul oboselii. Soferul masinii, in varsta de 39 de ani, din judetul Maramures, a intrat pe contrasens, unde s-a lovit de o autoutilitara siapoi masina a fost proiectata intr-un parapet, iesind de pe sosea. in urma accidentului, o fetita de 10 ani a murit, iar restul pasagerilor - tatal ei, soferul, mama si cei doi frati au scapat cu viata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )