Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cel putin 9 morti si mii oameni evacuati din cauza inundatiilor din Indonezia

B1 B1,
Cel putin 9 morti si mii oameni evacuati din cauza inundatiilor din Indonezia

Ploile torentiale care au lovit capitala Indoneziei si regiunea din jur in noaptea dintre ani au dus la inundatii soldate cu cel putin 9 morti si mii de evacuati, conform unui anunt dat publicitatii miercuri. continuă pe B1

Kabul, un oras tot mai poluat. Cel putin 17 persoane au decedat din cauza bolilor respiratorii in doar o saptamana

Cel putin 17 persoane au murit in urma unor boli respiratorii la Kabul pe parcursul saptamanii trecute, a informat luni ministrul adjunct al Sanatatii, Fida Mohammad Paikan, precizand ca orasul continua sa.

Ce schimbari ale Codului Rutier aduce anul 2020: Soferii vor trebui sa aiba cel putin 10 clase si vor face controale medicale mai dese

In anul 2020 vor intra in vigoare mai multe schimbari ale Codului Rutier, intre acestea numarandu-se necesitatea ca cei care vor sa obtina permis de conducere sa aiba cel putin 10 clase, dar si obligativitatea ca persoanele in varsta sa faca controale medicale mai des, scrie Mediafax.

Acest oras a inregistrat niveluri periculoase de poluare a aerului. Cel putin 17 persoane au murit in urma afectiunilor respiratorii

Cel putin 17 persoane au murit in urma unor boli respiratorii la Kabul pe parcursul saptamanii trecute, a informat luni ministrul adjunct al Sanatatii.

Selly, replici usturatoare pentru CTP, dupa ce jurnalistul l-a pus la zid din cauza bolidului de 70.000 de euro. Circulati intr-un Logan

Vloggerul Selly i-a dat replici usturatoare gazetarului CTP, dupa ce acesta l-a pus la zid pe tanar din cauza achizitiei sale de 70. 000 de euro cu care a facut accident, la inceputul lunii decembrie. Selly, replici usturatoare pentru CTP, dupa ce jurnalistul l-a pus la zid din cauza bolidului de 70. 000 de euro in urma .

Spitalul Floreasca a ramas fara acreditare din cauza ca nu a raportat in 24 de ore incendiul din sala de operatie, asa cum prevede legea. Sanctiunea, doar pe hartie - spitalul isi continua activitatea

Autoritatea Nationala pentru Managementul Calitatii in Sanatate, institutia care acrediteaza spitalele din Romania in vederea functionarii, a anuntat, luni, ca a ridicat acreditarea Spitalului de Urgenta Floreasca din Bucuresti, din cauza ca incidentul din sala de operatie, cand o femeie a suferit arsuri pe 40% din suprafata corpului, ar fi trebuit raportat, conform legii, in termen de maximum 24 de ore. Ridicarea acreditarii Spitalului Floreasca reprezinta, insa, doar o sanctiune pe hartie. Spitalul isi va continua activitatea.

Incendiu DEVASTATOR: Zeci de oameni EVACUATI! Interventie teribila a ISU chiar in prima zi a anului

Un incendiu a izbucnit miercuri la etajul patru al unui bloc din localitatea buzoiana Berca, 20 de persoane fiind evacuate, transmite Agerpres. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Buzau, Vasile Prahoveanu, din.

Cel putin 30 de maimute de la un zoo din Germania au murit, intr-un incendiu provocat de lampioane chinezesti (VIDEO)

Zeci de maimute de la gradina zoologica din Krefeld, Germania, au murit in noaptea de Revelion, in urma unui incendiu provocat de lampioane zburatoare chinezesti, a anuntat Politia locala, potrivit AFP.

Exploze masiva intr-o biserica din Spania: Cel putin 14 persoane ranite

O explozie, soldata cu ranirea a 14 persoane, a avut loc luni la clopotnita unei biserici dintr-un oras din Catalonia, in timpul unui festival local, informeaza luni DPA preluata de Agerpres. Incidentul,.

CEA MAI RAPIDA dieta: Cum slabesti peste noapte cel putin 5 kilograme!

Dieta disociata este una dintre cele mai eficiente pentru a capata rapid corpul dorit! DIVORT BOMBA iN SHOWBIZ! IRINA RIMES, BANTUITA DE TRECUTUL DUREROS! A PIERDUT COPILUL, APOI A RAMAS DIN NOU.

VIDEO Carnagiu la Zoo din cauza lampioanelor de Anul Nou!

Mai multe zeci de maimute din diferite specii au murit la gradina zoologica din Krefeld, in vestul G.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )