Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cel putin o persoana a murit intr-o explozie la o fabrica din Mexic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin o persoana a murit intr-o explozie la o fabrica din Mexic

Cel putin o persoana a murit si alte 40 au fost ranite, dintre care 11 grav, dupa explozia de ieri de la o fabrica americana de dulciuri Blueberry, in orasul frontalier Ciudad Juarez nord), potrivit unui bilant oferit de serviciile municipale, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin 20 de morti intr-un atentat comis in apropierea orasului Damasc

Cel putin 20 de persoane au fost ucise in explozia unui vehicul-capcana, vineri, in fata unei moschei de la periferia Damascului. Atentatul a avut loc in localitatea Suq Wadi Barada, aflata sub controlul.

Explozie la o fabrica din Mexic: Cel putin o persoana a murit, iar altele 40 au fost ranite

O explozie s-a produs, joi, la o fabrica americana de dulciuri Blueberry din Mexic, cel putin o persoana murind, in timp ce altele 40 au fost ranite. Am gasit o persoana decedata in interiorul cladirii, a.

Vaslui: Doi politisti au murit intr-un accident de masina. Traficul rutier s-a reluat.

Doi politisti au murit intr-un accident de masina, pe DN24, in judetul Vaslui, transmite B1. Masina in care se aflau politistii a fost lovita de un alt autoturism, al carui sofer incerca sa evite un animal care se afla pe strada. Traficul rutier pe DN24 a fost blocat pana in jurul orei 07. 30, arata informatiile Centrului Infotrafic. Stire in curs de actualizare.

Vaslui: Doi politisti au murit intr-un accident rutier, in timp ce se aflau in misiune

Doi politisti din Husi, judetul Vaslui, au murit, joi dimineata, intr-un accident rutier petrecut in timp ce se aflau in misiune. Soferul unei autoutilitare care circula pe sensul opus a incercat sa evite un.

UPDATE. Vaslui: Doi politisti au murit intr-un accident de masina.

Doi politisti din Vaslui au murit, joi, intr-un accident rutier, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de o autoutilitara de transport paine, in Muntenii de Jos, relateaza Mediafax. Accidentul a avut loc pe DN 24 Vaslui-Barlad, dupa ce soferul unei autoutilitare a incercat sa evite o vaca aparuta pe sosea si a intrat pe contrasens, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub. Dupa ce a lovit animalul cu partea laterala a masinii, soferul .

Fostul arbitru international de rugby Gheorghe Hustiu a murit intr-un accident rutier

Fostul arbitru international de rugby si observator FIRA Gheorghe Hustiu a murit, vineri, in urma unui accident de circulatie. Accidentul s-a produs pe DN 71, la iesirea din Targoviste spre Capitala, in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )