Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cel putin sapte oameni au murit, in urma unui atac asupra unei baze militare din sud-estul Turciei

B1 B1,
Cel putin sapte oameni au murit, in urma unui atac asupra unei baze militare din sud-estul Turciei

Cel putin sapte persoane au murit, dupa ce militanti ai gruparii radicale Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK) au atacat o baza militara din sud-estul Turciei, potrivit Reuters. Potrivit fortelor turce,. continuă pe B1

Cel putin 14 oameni au murit dupa ce mai multe constructii s-au prabusit din cauza ploii in Kenya

Cel putin 14 oameni au murit, iar cateva zeci sunt dati disparuti, din cauza ploilor abundente care au afectat capitala Kenyei, Nairobi, ce au provocat daramarea mai multor cladiri, dar si alunecari de teren, relateaza BBC News.

Alerta in Turcia: O baza militara a fost atacata. Cel putin sapte persoane au murit

Cel putin sapte persoane au murit, dupa ce militanti ai gruparii radicale Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK) au atacat o baza militara din sud-estul Turciei, relateaza Reuters, potrivit unui comunicat al.

Cel putin 14 persoane au murit si 25 au fost ranite intr-un atac cu o masina capcana, in Irak

Un atentat cu o masina-capcana a provocat moartea a cel putin 14 persoane sa ranirea a 25 in apropiere de Bagdad. Acest atac a vizat un pelerinaj siit, potrivit unor oficiali irakieni din domeniul.

Explozii in Bagdad. Cel putin 14 persoane au murit

Cel putin 14 persoane au murit, printre care si pelerini siiti, si circa 40 au fost ranite, dupa ce trei atacuri cu dispozitive explozive-capcana au avut loc luni in capitala irakiana Bagdad, unul.

Cel putin 21 de morti intr-un atentat cu masina-capcana la Bagdad

Cel putin 21 oameni au fost ucisi sambata, iar alti 42 au fost raniti, intr-un atentat cu masina-capcana produs in sud-estul Bagdadului, au anuntat ofiteri ai politiei locale aflati la fata locului, relateaza Associated Press.

Cel putin 14 morti si 25 de raniti intr-un atac cu bomba impotriva unor pelerini siiti in Irak

Cel putin 14 persoane au fost ucise si alte 25 ranite intr-un atentat cu masina-capcana care a vizat astazi un pelerinaj siit in apropiere de Bagdad, au anuntat oficiali irakieni din domeniul securitatii si al sanatatii, potrivit AFP.

FOTO Tragedie intr-o familie din Turceni. Un tanar a murit si fratele lui se afla in coma indusa in urma unui teribil accident rutier

Un tanar in varsta de 27 de ani, din localitatea Turceni, a murit, iar fratele sau se afla in stare foarte grava, in coma indusa, la spital, in urma unui teribil accident care a avut loc in aceasta dimineaa pe drumul dintre Orsova si Baile Herculane.

Un fotbalist de 19 ani a murit in urma unui accident rutier

Drama de proportii in fotbalul german. Tanarul Niklas Feierabend, un jucator in varsta de numai 19 ani, legitimat la Hannover 96, echipa din Bundesliga, a murit in aceasta.

ATENTAT in sud-estul Turciei, la frontiera cu Siria. Cel putin un mort si 13 raniti

Cel putin o persoana a fost ucisa, iar alte 13 au fost ranite intr-un atentat comis duminica dimineata la o sectie de politie din orasul turc Gaziantep, situat la frontiera cu Siria, anunta autoritatile turce, citate de site-ul agentiei AP.

Cel putin 15 morti si 40 de raniti ca urmare a prabusirii unei moschei in Somalia

Cel putin 15 persoane au fost ucise si alte 40 ranite ca urmare a prabusirii unei moschei in capitala Somaliei, Mogadishu, a anuntat astazi politia somaleza, informeaza DPA.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )