Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cel putin sase morti si aproximativ 100 de raniti in urma unei scurgeri de amoniac, in nordul Indiei

Antena3 Antena3,
Cel putin sase morti si aproximativ 100 de raniti in urma unei scurgeri de amoniac, in nordul Indiei

Cel putin sase persoane au murit, iar alte aproximativ 100 au fost ranite, sambata, in urma unei scurgeri de amoniac dintr-un camion-cisterna in apropiere de Doraha, in statul Punjab nordul Indiei), a anuntat. continuă pe Antena3

India: Cel putin sase morti si aproximativ 100 de raniti in urma unei scurgeri de amoniac dintr-un camion-cisterna, in statul Punjab

Cel putin sase persoane au murit, iar alte aproximativ 100 au fost ranite, sambata, din cauza unei scurgeri de amoniac dintr-un camion-cisterna in apropiere de Doraha, in statul Punjab din nordul Indiei,.

Sase morti si peste 100 de raniti in India, in urma unei scurgeri de amoniac

Cel putin sase persoane au murit, iar alte aproximativ 100 au fost ranite, sambata, in urma unei scurgeri de amoniac dintr-un camion-cisterna in apropiere de Doraha, in statul Punjab nordul Indiei), a anuntat politia.

6 morti si 100 de raniti in urma unei scurgeri de amoniac in India

Cel putin sase persoane au murit, iar alte aproximativ 100 au fost ranite, sambata, in urma unei scurgeri de amoniac dintr-un camion-cisterna in apropiere de Doraha, in statul Punjab nordul Indiei), a anuntat politia, relateaza Press Trust of India.

Nepal: Cel putin 21 de morti si zeci de persoane disparute, in urma unei alunecari de teren

O alunecare de teren declansata de ploile abundente, in sase sate situate intr-o zona muntoasa din Nepal, a produs 21 de victime, iar alte zeci de persoane au fost date disparute, informeaza ABC News.

Alunecarile masive de teren din Nepal au provocat moartea a cel putin 36 de persoane

Cel putin 36 de persoane si-au pierdut viata si alte 80 au fost ranite grav in urma unei alunceari de teren provocata de ploile torentiale din districtul nepalez Taplejung, transmite agentia de stiri.

Aproximativ 100 de persoane i-au cerut demisia premierului, la Braila

La Braila, mitingul organizat de PNL in sprijinul motiunii de cenzura depuse in Parlament a adunat in fata Prefecturii putin peste 100 de oameni. Cei mai multi dintre acestia au fost membri PNL, insa si braileni neafiliati politic care au vrut sa-si exprime nemultumirea fata de refuzul premierului Ponta de a demisiona, in contextul problemelor pe care le are cu Justitia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )