Libnet.ro
UNICEF

08:00

6 morti si 100 de raniti in urma unei scurgeri de amoniac in India

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
6 morti si 100 de raniti in urma unei scurgeri de amoniac in India

Cel putin sase persoane au murit, iar alte aproximativ 100 au fost ranite, sambata, in urma unei scurgeri de amoniac dintr-un camion-cisterna in apropiere de Doraha, in statul Punjab nordul Indiei), a anuntat politia, relateaza Press Trust of India. continuă pe Wall-Street Ro

Cel putin sase morti si aproximativ 100 de raniti in urma unei scurgeri de amoniac, in nordul Indiei

Cel putin sase persoane au murit, iar alte aproximativ 100 au fost ranite, sambata, in urma unei scurgeri de amoniac dintr-un camion-cisterna in apropiere de Doraha, in statul Punjab nordul Indiei), a anuntat.

India: Cel putin sase morti si aproximativ 100 de raniti in urma unei scurgeri de amoniac dintr-un camion-cisterna, in statul Punjab

Cel putin sase persoane au murit, iar alte aproximativ 100 au fost ranite, sambata, din cauza unei scurgeri de amoniac dintr-un camion-cisterna in apropiere de Doraha, in statul Punjab din nordul Indiei,.

Sase morti si peste 100 de raniti in India, in urma unei scurgeri de amoniac

Cel putin sase persoane au murit, iar alte aproximativ 100 au fost ranite, sambata, in urma unei scurgeri de amoniac dintr-un camion-cisterna in apropiere de Doraha, in statul Punjab nordul Indiei), a anuntat politia.

Accident montan in Corsica: Trei turisti au murit si mai multi au fost dati disparuti in urma unei alunecari de teren

Trei persoane au murit si cel putin alte doua sunt grav ranite in urma unei alunecari de teren produse miercuri in Corsica, pe un traseu montan din masivul Asco, din cauza puternicelor furtuni din ultima vreme,.

John Kerry iese din spitalul in care a fost internat in urma unei fracturi de femur

Secretarul american de stat John Kerry paraseste vineri spitalul din Boston, unde a fost internat cu aproape doua saptamani in urma dupa ce a suferit o fractura de femur, a anuntat un responsabil al.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )