Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cele 49 de statii de metrou din Capitala vor fi dotate cu benzi speciale pentru nevazatori

B1 B1,
 Cele 49 de statii de metrou din Capitala vor fi dotate cu benzi speciale pentru nevazatori

Cele 49 de statii de metrou din Capitala urmeaza sa fie dotate cu o serie de benzi speciale din dale ceramice, cu scopul de a imbunatati calatoria persoanelor nevazatoare, arata b365. ro. Metrorex. continuă pe B1

Ziua Europei, sarbatorita luni in statiile de metrou din Bucuresti

Bucurestenii sunt invitati sa sarbatoreasca luni, in cele mai importante 11 statii de metrou din Capitala, Ziua Europei. In intervalul orar 12. 00 vor avea loc actiuni speciale - expozitii, oferirea de materiale informative privind cultura si traditiile unor tari europene, recitaluri muzicale, proiectii de videoclipuri, spectacole de strada, tombole etc - organizate de reprezentanta Comisiei Europene in Romania, alaturi de 11 ambasade si institute culturale reprezentand state membre ale Uniunii Europene, informeaza un comunicat al reprezentantei Comisiei Europene.

Un bebelus de cateva zile, gasit intr-o punga langa o pubela din Capitala. El a fost dus la spitalul Polizu

O fetita, in varsta de doar cateva zile, a fost gasita, luni seara, intr-o punga abandonata langa o pubela din zona bulevardului Ion Mihalache din Capitala, fiind dusa ulterior cu o ambulanta la spitalul Polizu, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

FOTO. Printi si printese fara verighete. Vezi care sunt cele mai bune partide din lume

Printul Harry de Wales si seicul Hamdan, printul mostenitor al emiratului Dubai, sunt considerati printre cele mai bune partide din lume, avand si sange albastru, si mari averi, conform site-ului madame. lefigaro. fr, preluat de Agerpres, care trece in revista cei mai ravniti celibatari regali din lume. Da cele care viseaza un Fat-Frumos cu sange nobil trebuie sa stie ca mai peste tot exista inca printi celibatari.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit la Spitalul Floreasca din Capitala

ACTUALIZARE 11:30 Documente ridicate de la Puls si Dinamo in cazul decesului fotbalistului Au fost deja ridicate documente atat de la sediul Ambulantei Puls, cat si de la clubul Dinamo, transmite Digi24. ro. *ACTUALIZARE 11:05 Finala Cupei Romaniei, amanata dupa moartea fotbalistului dinamovist Federatia Romana de Fotbal a decis amanarea Cupei Romaniei si a tuturor competitiilor sporive organizate de FRF. Decizia a fost luata de comitetul de urgenta al FRF, dupa moartea fotbalistului Patrick Ekeng, anunta Digi24. ro. *ACTUALIZARE 10:28 Dosar penal in rem dupa moartea fotbalistului S-a deschis dosar penal in cazul mortii lui Patrick Ekeng, fotbalistul camerunez de la clubul Dinamo, informeaza Digi24. ro. ---------- Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit vineri seara la Spitalul Floreasca din Bucuresti, la varsta de 26 de ani, dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului dintre Dinamo si FC Viitorul Constanta, informeaza Agerpres. Medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca l-au resuscitat mai bine de o ora, insa fotbalistul nu a reactionat la manevrele de resuscitare.

Sinteza zilei, o noua editie speciala: Imagini fabuloase, cele mai tari gafe din istorie

Dupa succesul pe care l-au avut in prima zi de Paste, Mihai Gadea si Mircea Badea au revenit la pupitrul celei mai vesele Editii Speciale de la Antena 3 si, de altfel, din tot peisajul media.

Stadionul si centura de ocolire, cele mai importante investitii din Targu-Jiu

Din bugetul pentru acest an, pentru investitiile in continuare a fost alocata suma de 15,87 milioane de lei, iar pentru investitii noi - 4,17 milioane lei. Pe langa proiectele enumerate mai sus, Primaria din Targu-Jiu are planuri si pentru reabilitarea canalizarii din cartierele Grivita, Debarcader, Cuza II, in zona Dragoieni, precum si reparatii la cladirea Teatrului Dramatic Elvira Godeanu.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )