Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai bune arme care incetinesc procesul de imbatranire

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune arme care incetinesc procesul de imbatranire

Genetica este responsabila doar de aproximativ 20% din procesul de imbatranire, in timp ce factorii de mediu si stilul de viata joaca un rol esential. Pentru a pastra organismul tanar cat mai mult timp, cercetatorii recomanda adoptarea catorva obiceiuri. continuă pe Adevărul

Cele mai bune bancuri cu doctori. Ce face un barbat care isi gaseste sotia in pat cu medicul de familie

Dintotdeauna pe seama doctorilor, dar si a pacientilor s-au facut glume care starnesc zambete. Iata aici o selectie cu cele mai bune glume despre acestia.

Chinezii fac cele mai bune telefoane, iar vanzarile o confirma

In urma cu mai putin de un deceniu, orice telefoane din China erau privite cu o reticenta deosebita. Acum, au ajuns sa dicteze piata globala de mobile. Telefoanele mobile au devenit din ce in ce mai bune, iar cu exceptia catorva varfuri de gama, sunt mai accesibile ca niciodata. Diferenta este data de o campanie [].

Conservatorii Theresei May obtin rezultate mai bune decat se preconiza in alegerile locale din Anglia. Ukip se prabuseste

Partidul Conservator al premierului britanic Theresa May se indreapta vineri catre rezultate mai bune decat se preconizau in alegerile locale din Anglia, potrivit unor rezultate partiale, care arata totodata un avans usor al opozitiei laburiste, relateaza AFP.

Conservatorii obtin rezultate mai bune decat se preconiza

Partidul Conservator al premierului britanic Theresa May se indreapta, astazi, catre rezultate mai bune decat se preconizau ,in alegerile locale din Anglia, potrivit unor rezultate partiale, care arata totodata un avans usor al opozitiei laburiste, relateaza AFP.

Cele mai incredibile rochii de la MET GALA

Nu exista eveniment mai spectaculos decat MET Gala in industria modei, iar aparent, deviza vedetelor care participa este normal is boring. Noi am selectat cele mai incredibile rochii pe care celebritatile le-au purtat, pana acum.

FOTO Dubai - orasul contrastelor. Motivele pentru care metropola cu cele mai extravagante cladiri din lume trebuie vizitata

Un oras al contrastelor, Dubaiul continua sa ramana ce mai popular dintre cele sapte care alcatuiesc Emirate Arabe Unite. Atrage, anual, tot mai multi turisti romani, fascinati de diversitatea pe care orasul arab le-o ofera. Doar in 2017, peste 61. 000 de romani si-au facut vacantele in metropola cu cele mai extravagante cladiri din lume. Si nu e de mirare ca Dubaiul continua sa-i atraga in continuare ca un magnet.

FOTO Cercul Militar, una dintre cele mai emblematice cladiri din centrul Capitalei, va avea fatada acoperita cu un mesh cel putin pna n 2021 cnd ar urma sa se termine lucrarile de reabilitare

Cercul Militar National de pe Calea Victoriei din Bucuresti, monument istoric si una dintre cladirile emblematice din centrul Capitalei, va ramane acoperit cu un mesh cel putin pana in august 2021, atunci cand lucrarile de reabilitare incepute in urma cu un an ar urma sa se finalizeze. Lucrarile contractate pe aproape 2 milioane de euro au acumulat insa intarzieri, iar MApN recunoaste ca graficul lucrarilor tine si de posibilitatile de finantare pentru acest proiect. in acest interval in care Cercul Militar va fi acoperit cu un mesh deloc estetic, in Bucuresti vor avea loc mai multe evenimente care vor aduce turisti, printre care si campionatul european de fotbal EURO 2020.

Unde mergem in vacanta de vara: Cele mai frumoase plaje din Europa

Nu trebuie sa strabati jumatate de glob ca sa ajungi in cele mai frumoase plaje. Exista o multime de locuri in care sa mergi vara, foarte aproape de casa, in Europa.

Peste 27.800 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe pentru muncitori necalificati

Peste 27. 800 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe, aproape 2. 500, pentru muncitori necalificati. in Capitala sunt peste 4. 300 de posturi disponibile, iar in judetul Bacau sunt cele mai putine, adica 30, transmite news. ro.

Prognoza de primavara a CE: Economia Romaniei decelereaza, inflatia si deficitul bugetar, cele mai mari din UE

Romania, vicecampioana europeana la crestere economica in 2017 dupa Irlanda), va pierde acest loc in 2018, insa se va plasa pe locuri fruntase la inflatie si deficit bugetar - cele mai mari din UE si deficit de cont curent locul doi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )