Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune credite pentru locuinte

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune credite pentru locuinte

Cele mai bune credite pentru locuinte sunt, de-a dreptul, vanate de romanii care care vor sa-si asigure un acoperis deasupra capului, dar nu dispun de suficiente resurse financiare. Ei pot sa apeleze la un imprumut bancar fie un credit Prima Casa, fie unul standard, in lei sau in euro, in functie de avansul minim de care solicitantul dispune, dar tinand cont si daca acesta mai detine sau nu o proprietate imobiliara cu scop de locuinta. continuă pe Adevărul

Cele mai bune alimente pentru memorie

Cele mai bune alimente pentru memorie sunt, in general, cele care contin grasimi sanatoase, precum peste gras sau nucile si semintele.

Top 10 cele mai bune alimente pentru copilul tau

O alimentatie sanatoasa este vitala pentru copii ca sa dezvolte minti si trupuri sanatoase. Daca un copil invata de mic sa prefere alimente sanatoase, va avea obiceiuri sanatoase care il vor urma toata viata,.

Care sunt cele mai bune eBook readere

Pentru pasionatii de lectura am facut o lista cu cele mai bune eBook Readere gasite prin magazinele online de pe la noi. Daca planuiesti sa iti cumperi un eBook Reader in viitorul apropiat, ai o gama diversificata din care sa alegi si o diversitate de preturi, in functie de cat esti dispus sa investesti si [].

Top 7 cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei

Alege din lista cu cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei smartphone-ul pe care o sa il folosesti pentru numarul personal si cel de la munca, simultan. De la aparitia telefoanelor cu dual-sim, o multime de oameni au fost fericiti ca pot sa primeasca apelurile de pe numarul personal si cel de la [].

Cele mai bune camine studentesti din Bucuresti

Studentii care aleg o universitate din Capitala sunt an de an in cautare unui loc in camin. Astfel, va propunem o lista cu cele mai bune camine studentesti din Bucuresti.

Valentines Day - cele mai bune aplicatii prin care sa-ti gasesti perechea pe ultima suta de metri

Ziua indragostitilor. Maine e Valentines Day si daca sunteti singur mai aveti o sansa pe ultima suta de metri. incercati trei aplicatii recomandate de Adevarul pentru a va gasi pereche rapida. Dar nu va asteptati sa va gasiti si dragostea.

Romania, printre statele UE cu cele mai bune performante in utilizarea numarului 112

Romania se situeaza printre statele membre cu cei mai buni timpi de reactie sub 10 secunde) si o acuratete sporita in localizarea apelantilor la numarul unic de urgenta 112, potrivit celui mai recent raport al Comisiei Europene, facut public sambata de catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

Cele mai bune 12 filme istorice care merita vazute

Filmele istorice sunt deopotriva transpunerea pe pelicula a unor evenimente care au avut loc, dar si interpretarea pe care i-o ofera regizorul, scenaristul si actorii implicati. Selectia de 12 pelicule, pe care am.

Kung Fu Vagina, cele mai eficiente exercitii pentru tonifierea muschilor vaginali, inventate de o terapeuta sexuala

Clasicele exercitii Kegel, menite sa tonifieze muschii din zona pelviana, nu sunt suficiente pentru a avea muschi vaginali de fier . Nemultumita de rezultatele obtinute pe calea batuta, terapueutul sexual Kim Anami a pus la punct un antrenament intens pentru muschii vaginali, botezat Kung Fu Vagina, care are la baza o veche practica taoista.

PO Transport, Competitivitate Economica si Dezvoltarea Resurselor Umane sunt cele mai afectate de furturi

Cele mai importante categorii de nereguli din domeniul fondurilor UE sunt nerespectarea prevederilor in domeniul achizitiilor publice si nerespectarea cerintelor de eligibilitate a cheltuielilor, potrivit raportului Curtii de Conturi pentru 2013.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2149 seconds )