Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai bune alimente pentru copilul tau

Antena3 Antena3,
Top 10 cele mai bune alimente pentru copilul tau

O alimentatie sanatoasa este vitala pentru copii ca sa dezvolte minti si trupuri sanatoase. Daca un copil invata de mic sa prefere alimente sanatoase, va avea obiceiuri sanatoase care il vor urma toata viata,. continuă pe Antena3

Cele mai bune alimente pentru memorie

Cele mai bune alimente pentru memorie sunt, in general, cele care contin grasimi sanatoase, precum peste gras sau nucile si semintele.

Top 7 cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei

Alege din lista cu cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei smartphone-ul pe care o sa il folosesti pentru numarul personal si cel de la munca, simultan. De la aparitia telefoanelor cu dual-sim, o multime de oameni au fost fericiti ca pot sa primeasca apelurile de pe numarul personal si cel de la [].

Cea mai lunga casnicie si cel mai vechi poem de dragoste: top 10 cele mai romantice recorduri din lume

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung sarut si cea mai mare trufa din ciocolata.

TOP 10 cele mai romantice recorduri din lume

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung sarut si cea mai mare trufa din ciocolata, potrivit Mediafax.

Cele mai bune credite pentru locuinte

Cele mai bune credite pentru locuinte sunt, de-a dreptul, vanate de romanii care care vor sa-si asigure un acoperis deasupra capului, dar nu dispun de suficiente resurse financiare. Ei pot sa apeleze la un imprumut bancar fie un credit Prima Casa, fie unul standard, in lei sau in euro, in functie de avansul minim de care solicitantul dispune, dar tinand cont si daca acesta mai detine sau nu o proprietate imobiliara cu scop de locuinta.

TOP 10. Cele mai amuzante mesaje de Ziua indragostitilor

Daca vrei sa fii original si sa iti surprinzi partenerul de Ziua indragostitilor, renunta la clisee si trimite-i un mesaj amuzant. Iata topul celor mai amuzante mesaje de Ziua indragostitilor, potrivit publicatiei Congratulations.

Care sunt cele mai bune eBook readere

Pentru pasionatii de lectura am facut o lista cu cele mai bune eBook Readere gasite prin magazinele online de pe la noi. Daca planuiesti sa iti cumperi un eBook Reader in viitorul apropiat, ai o gama diversificata din care sa alegi si o diversitate de preturi, in functie de cat esti dispus sa investesti si [].

Cele mai bune camine studentesti din Bucuresti

Studentii care aleg o universitate din Capitala sunt an de an in cautare unui loc in camin. Astfel, va propunem o lista cu cele mai bune camine studentesti din Bucuresti.

Valentines Day: Top 10 cele mai romantice recorduri ale lumii

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei Indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung.

Top sapte cele mai ciudate reclamatii facute de severineni

Severinenii sesizeaza probleme dintre cele mai trasnite politistilor. Galagia facuta de un cocos pe balconul vecinului, locatari care tin caini in uscatoria blocului ori barbati care se masturbeaza in parcul central iata doar cateva exemple.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )