Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cele mai bune laptopuri pe care le poti cumpara cu mai putin de 2.000 de lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bune laptopuri pe care le poti cumpara cu mai putin de 2.000 de lei

Chiar daca marea majoritate a utilizatorilor a migrat catre dispozitive mobile ca tabletele sau smartphone-urile, o buna parte a acestora inca prefera sa foloseasca un laptop datorita usurintei cu care poate scrie sau a obisnuintei cu tehnologia,. continuă pe Wall-Street Ro

Top: cele mai tari reclame care vor fi difuzate la Super Bowl 2014

Anul acesta, minutul de publicitate in timpul Super Bowl - finala Ligii Profesioniste de Fotbal American - costa 8 milioane de dolari. In aceste conditii, companiile si agentiile de publicitate s-au pregatit pentru a crea cele mai bune spoturi.

Unde gasesti cele mai bune partii de schi la noi, in functie de nivelul tau

Zapada cazuta la sfarsitul lunii ianuarie nu a adus numai neplaceri pentru soferi, ci si entuziasm printre romanii pasionati de sporturi de iarna. Potrivit unei estimari realizate de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, 60. 000 de turisti sunt asteptati la munte in aceasta saptamana, care coincide cu vacanta elevilor.

Cele mai bune sfaturi pentru o inima sanatoasa

Desi exista factori de risc pentru sanatatea inimii asupra carora nu avem niciun control, cum ar fi genetica, exista anumite lucruri pe care putem sa le facem. O inima sanatoasa se mentine asa cu ajutorul unei diete sanatoase, prin exercitii fizice, prin renuntarea la fumat si mentinerea unei greutati corporale sanatoase.

Cele mai bune roluri ale lui Leonardo DiCaprio

Ultimul rol al lui Leonardo DiCaprio, excentricul Jordan Belfort, agent de brocheraj la Stratton Oakmont care a produs pagube de milioane de dolari americanilor simpli, dar si bursei de pe Wall Street, a adus in discutie o tema mai vechea abordata atat de fani, cat si de criticii de film: talentul deosebit al actorului care de mai bine de doua decenii depune o munca impresionanta si, totusi, nu reuseste sa cucereasca un Premiu Oscar.

VIDEO Finala reclamelor la Super Bowl: cele mai bune clipuri din tehnologie

Finala Campionatului American de Fotbal nu este doar un spectacol al sportului, ci si unul al publicitatii. Brandurile se bat pe minutele de pauza, iar nici firmele din tehnologie nu au stat deoparte.

Super Bowl: Cele mai tari tweeturi care ii umilesc pe Broncos

Ca si cum infrangerea usturatoare, 43-8, a lui Denver Broncos din finala Super Bowl in fata celor de la Seattle Seahawks nu a fost suficienta, pe internet au aparut dupa meci milioane de comentarii ironice la adresa pierzatorilor.

Cele mai periculoase lucruri pe care le poti face cu un smartphone

Milioane de oameni au smartphone-uri, dar suntem in continuare destul de neinformati incat sa nu stim sa le folosim asa cum trebuie. Greselile noastre ne costa bani, timp si energie.

Top 10: aeroporturile cu cele mai multe zboruri anulate

Cele mai mari aeroporturi din Europa au inregistrat in ianuarie aproape 3. 000 de decolari anulate si peste 60. 000 de decolari cu intarziere. Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, cel mai mare aeroport din Romania, se numara printre cele mai.

Romancele din Marea Britanie sunt cele mai fertile femei din Uniunea Europeana

Femeile din Romania care traiesc in Marea Britanie sunt cele mai fertile comparativ din alte Uniunea Europeana, informeaza Oficiul National de Statistica din Albion, citat de publicatia The Daily Mail.

EUROBAROMETRU: Romania, printre cele mai corupte tari europene.

Romanii considera ca nivelul coruptiei din tara a crescut in ultima perioada. Astfel, 67% dintre conationalii nostri, care au raspuns chestionarului pentru cel mai recent Eurobarometru privind coruptia din statele membre ale UE, au confirmat acest lucru. Paradoxal, la capitolul perceptie in ceea ce priveste cresterea nivelului coruptiei, Romania este depasita de Slovenia 74% dintre respondenti), Cipru 73%), Cehia 70%) si Portugalia 68%). Tarile europene cele mai afectate de coruptie, asa .

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )