Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cele mai bune locuri unde sa te ascunzi de interceptari

Antena3 Antena3,
Cele mai bune locuri unde sa te ascunzi de interceptari

Politicieni sau magistrati, cu totii stiu sa se ascunda de urechile indiscrete ale serviciilor. Procurorii anticoruptie descriu in detaliu in rechizitoriile intocmite pentru cei care sunt acuzati de luare de. continuă pe Antena3

Cele mai bune parcuri de distractie din Europa. Destinatii perfecte pentru copii, dar si pentru adulti

Destinate in egala masura copiilor si adultilor, cele mai bune parcuri de distractie din Europa sunt Disneyland Paris, Grona Lund, Europapark, Gardaland si Gradinile Tivoli.

Cele mai bune parodii realizate la Cronica Carcotasilor: Liceenii, MasterChef si Cristi din Banat VIDEO

Emisiuni de televiziune extrem de populare, filme celebre si hituri, toate au fost parodiate in show-ul de umor Cronica Carcotasilor. Adevarul va propune o trecere in revista a celor mai bune parodii realizate de echipa de la Prima TV.

Filme de comedie la TV. Cele mai bune pelicule din seara aceasta

Cei care vor sa urmareasca filme de comedie la TV in seara aceasta au la dispozitie cateva pelicule interesante in program. Iata cateva recomandari pentru dumneavoastra:.

Topul celor mai bune carti. Cate ai citit?

Cele mai bune carti din toate timpurile apar intr-un clasament intocmit de site-ul Thegreatestbooks. org. Multe dintre aceste carti au o istorie de zeci de ani. In cautarea timpului pierdut- Marcel Proust2. Ulise-.

Locuri de vizitat toamna in Romania. Cele mai frumoase paduri din tara, destinatii perfecte pentru relaxare

Locuri de vizitat toamna in Romania. Tara noastra are, inca, unele dintre cele mai vechi si frumoase paduri de pe Batranul Continent, cu arbori seculari si locuri de o frumusete greu de egalat. O vacanta cu plimbari lungi prin inima acestor regate ale naturii, cu frunzis aflat pe cale sa se transforme intr-o adevarata simfonie de culori, nu trebuie ratata.

Sinteza zilei. Cele mai socante imagini ale anului

Cele mai socante imagini ale anului, care sunt din Siria, dar si fotografii dramatice din Ucraina, cu refugiati pe drumul disperarii, au fost prezentate joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Cele mai.

Arogantele lui Torj: liderul uneia dintre cele mai temute grupari interlope din Banat si-a consolidat pozitia folosindu-se de Politie si de influenta in politica

Seful unei grupari interlope din Timis a intrat in politica pentru a-si consolida pozitia de lider in cadrul gruparii infractionale pe care o conducea. Afirmatia ii apartine unei judecatoare de la Tribunalul Timis si il vizeaza pe fostul cumnat al Brigittei Sfat, Lucian Torj, lider al uneia din cele mai temute trupe de interlopi din Banat.

Lucian Torj, liderul uneia dintre cele mai temute grupari interlope din Banat, isi impresiona locotenentii cu relatiile din politica si Politie

Seful unei grupari interlope din Timis a intrat in politica pentru a-si consolida pozitia de lider in cadrul gruparii infractionale pe care o conducea. Afirmatia ii apartine unei judecatoare de la Tribunalul Timis si il vizeaza pe fostul cumnat al Brigittei Sfat, Lucian Torj, lider al uneia din cele mai temute trupe de interlopi din Banat.

10 bucatari romani gatesc pentru Casa Regala Britanica si pentru bogatii din Oxford, la unul dintre cele mai de fite restaurante englezesti

O echipa de zece romani prepara delicatese de top la unul dintre cele mai pretentioase restaurante din Anglia, din cadrul lantului hotelier Four Pillars, care detine peste 60 de localuri in Marea Britanie.

Premiile Ig Nobel 2015: Cele mai inutile descoperiri stiintifice ale ultimului an

Cercetatorii care au studiat efectele saruturilor intense, prezenta globala a cuvantului ha? sau cat de rau dor miscaturile de albina pe diverse parti ale corpului sunt printre descoperirile laureate in cadrul editiei de anul acesta a premiilor Ig Nobel, care rasplatesc cele mai inutile sau amuzante descoperiri stiintifice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2601 seconds )