Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cele mai bune modalitati sa-ti adormi copilul

Antena3 Antena3,
Cele mai bune modalitati sa-ti adormi copilul

Daca ai obiceiul de a-i citi copilului inainte de culcare, insa de pe un e-book, afla ca nu faci bine. Expunerea copiilor la ecranele televizoarelor, computerelor, tabletelor etc. poate insemna tulburarea somnului. continuă pe Antena3

Cele mai bune soiuri de piersici. Soiurile care dau cele mai gustoase fructe

Exista mai multe soiuri de piersici, fiind preferate cele care au fructe dulci, suculente si rezistente la transport si la boli. Fermierii cultiva de regula soiuri care se matureaza vara, pana la mijlocul lunii august. Adevarul va prezinta cele mai bune soiuri de piersici.

Cele mai bune metode de relaxare

Sa gasesti timp pentru relaxare poate parea o misiune aproape imposibila, mai ales daca jobul este unul stresant, familia are nevoie de sprijinul tau, iar prietenii trag de tine sa iesi mai des in oras. Din fericire, exista cateva secrete care te pot ajuta sa te simti mult mai bine. Cele mai bune metode de relaxare, fara prea mare efort, sunt chiar la indemana ta.

Cele mai bune materiale pentru mobila de bucatarie

Cele mai bune materiale pentru mobila de bucatarie. Cand vrem sa cumparam sau sa fabricam singuri mobila pentru bucatarie trebuie mai intai sa tinem cont de stilul pe care il dorim si de amenajarea celorlalte incaperi. Astfel, putem opta pentru o bucatarie clasica sau pentru una moderna, cu materiale in culori foarte vii.

Cum a ratat Google ocazia sa creeze cele mai bune masini

Gigantul Google a fost la un pas de a pune monopol si asupra pietei automobilelor, prin cumpararea Tesla Motors. Totusi, acest plan a fost sabotat de Tesla Model S, masina electrica revolutionara, care a dat industria peste cap. Pe 8 mai 2013, Tesla Motors a socat pe toata lumea publicand primul profit trimestrial, care indica [] Cum a ratat Google ocazia sa creeze cele mai bune masini Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune si cele mai proaste saruturi intre vedete

Ryan Gosling si Rachel McAdams, Halle Berry si Adrien Brody sau Madonna si Britney Spears. Ce au toate aceste vedete in comun? Faptul ca s-au sarutat pe nepusa masa si au incantat sau dezgustat fanii timp de cateva secunde. Astfel, site-ul womenshealthmag. com a intocmit un top al celor mai bune si celor proaste saruturi intre vedete.

Cele mai bune leacuri in caz de balonare

Una dintre cele mai neplacute senzatii pe care o poate resimti o persoana este cea de balonare. Abdomenul se umfla, iar uneori poate aparea o durere difuza, din cauza acumularii de gaze in stomac. Poti scapa de aceasta neplacere cu ajutorul leacurilor din natura.

VIDEO AS Monaco - Juventus 0-0/ Italienii, printre cele mai bune patru echipe de pe continent

Dupa ce a castigat cu 1-0 mansa tur, Juventus a remizat 0-0) in returul cu AS Monaco, rezultat care a ajutat-o sa se califice in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal. Batrana Doamna asteapta acum tragerea la sorti de vineri.

(P) Opel 24H, cele mai bune oferte din an de la Opel

Campania desfasurata anual la dealerii Opel din toata tara are loc in 2015 pe 24 si 25 aprilie.

Seful Lugera: Romania este pe val, iar conditiile din piata sunt din ce in ce mai bune. Externalizarea serviciilor va fi principalul motor de dezvoltare in urmatorii ani

Romania s-a schimbat in ultimii ani si a ajuns sa fie una dintre cele mai tentante piete pentru companiile specializate in recrutare, cel putin asta sustin reprezentantii Lugera, unul dintre cei mai importanti recruteri la nivel local.

Cele mai frumoase statiuni din Bulgaria. 5 destinatii ideale pentru vacanta de vara

Cele mai frumoase statiuni din Bulgaria cuprind Sunny Beach, Albena, Nisipurile de Aur, Balcik si Burgas. Desi teritoriul bulgar ofera mult mai multe destinatii turistice, la mare cautare, mai cu seama in randul romanilor, sunt cele pentru vacanta de vara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )