Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cele mai bune parfumuri lansate de celebritati!

ADPM ADPM,
Cele mai bune parfumuri lansate de celebritati!

De-a lungul timpului, starurile s-au folosit de notorietatea de care se bucurau o data si poate inca se mai bucura, pentru a-si mari veniturile prin activitati adiacente celor care i-au adus in atentia publicului. Continue reading . continuă pe ADPM

Caru' cu Vedete: Ruby a comis-o! Cantareata a devenit ciuca mistourilor dupa ce dresul i s-a rupt in fund, pe scena; Vica a pierdut 10.000 de euro din cauza silicoanelor; Una dintre cele mai bune fundase din TV a facut valuri in Dubai! A bagat boala in ar

Oana Zavoranu se dezvaluie! Uite cum arata dupa schimbarea radicala de look. Dupa ce Oana Zavoranu le-a cerut sfatul prietenilor ei de pe Facebook. Sexy cumnatica Simonei Patruleasa face furori in costum de baie. Sezonul estival le-a facut pe vedetele noastre sa renunte la haine. Andra Trandas.

Cele mai frumoase plaje izolate din Europa

Daca inca nu ai ales destinatia in care iti vei petrece vacanta de vara, ai putea lua in considerare cateva plajele mai putin cunoscute, dar considerate printre cele mai frumose din Europa, sustine site-ul SkyScanner.

FOTO Cele mai frumoase plaje izolate din Europa

Daca inca nu ai ales destinatia in care iti vei petrece vacanta de vara, ai putea lua in considerare cateva plajele mai putin cunoscute, dar considerate printre cele mai frumose din Europa, sustine site-ul SkyScanner.

Cele mai ciudate traditii de nunta din toata lumea.

In fiecare familie sunt obiceiuri pe care mirele si mireasa sunt sfatuiti sa le urmeze, ca sa aiba noroc. Pe langa aceste traditii, mai sunt cele specifice culturii locale: de la paienjeni in rochia de mireasa, la bani pusi in pantofi si colindarea cu o fata de perna prin cartier, potrivit TheKnot. com. Click pe fotografii ca sa aflati cele mai ciudate superstitii legate de noroc si casatorie. Citeste si Cum sa te lupti cu cei 5 INAMICI ai unei relatii fericite.

Romania are unul dintre cele mai mari procente de acoperire a depozitelor bancare garantate

Raportul dintre totalul resurselor Fondului de garantare a depozitelor in sistemul bancar FGDB) si depozitele garantate se situeaza la 2,2%. Romania are astfel unul dintre cele mai mari procente din UE de acoperire a depozitelor bancare garantate. Potrivit legii care reglementeaza activitatea FGDB, pana la 30 aprilie, toate cele 32 de banci participante la schema de garantare au platit contributiile aferente anului 2013. Suma colectata la expirarea termenului de plata a fost de 446,7 milioane de lei, au transmis joi HotNews. ro, oficialii Fondului. Contributia platita de banci reprezinta 0,3% din total depozite garantate la 31 decembrie 2012.

Traian Basescu va sustine o declaratie de presa. Cele mai importante declaratii ale presedintelui, pe www.antena3.ro, incepand cu ora 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, informeaza Mediafax. Aflati cele mai importante declaratii ale presedintelui Basescu, pe www. antena3. ro,.

Traian Basescu sustine o declaratie de presa. Cele mai importante declaratii ale presedintelui, pe www.antena3.ro

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Asculta LIVE declaratiile presedintelui Aflati cele mai importante declaratii ale presedintelui Basescu, pe.

in cadrul EXPO 2013 Fabricat in Satu Mare vor fi expuse cele mai frumoase masini de epoca

Asociatia Economica Germano- Romana pentru Regiunea de Nord Vest in parteneriat cu Asociatia Camera Mestesugarilor, cu sustinerea Primariei si a Consiliului Judetean organizeaza weekendul acesta evenimentul EXPO 2013 Fabricat in Satu Mare, editia a IV-a, eveniment la care vor fi etalate cele mai frumoase masini de epoca.

FGDB: Tara noastra are unul dintre cele mai mari procente de acoperire a depozitelor bancare garantate

Raportul dintre totalul resurselor Fondului de garantare a depozitelor in sistemul bancar FGDB) si depozitele garantate se situeaza la 2,2%, tara noastra avand, astfel, unul dintre cele mai mari procente din Uniunea Europeana UE) de acoperire a depozitelor bancare garantate, informeaza un comunicat de presa.

FOTO Parcul Copou din Vaslui, unul dintre cele mai frumoase parcuri din tara

In ultimii 6 ani, parcul Copou din municipiul Vaslui a suferit transformari radicale, devenind una dintre cele mai frumoase gradini publice din tara.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )