Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania are unul dintre cele mai mari procente de acoperire a depozitelor bancare garantate

Hotnews Hotnews,
Romania are unul dintre cele mai mari procente de acoperire a depozitelor bancare garantate

Raportul dintre totalul resurselor Fondului de garantare a depozitelor in sistemul bancar FGDB) si depozitele garantate se situeaza la 2,2%. Romania are astfel unul dintre cele mai mari procente din UE de acoperire a depozitelor bancare garantate. Potrivit legii care reglementeaza activitatea FGDB, pana la 30 aprilie, toate cele 32 de banci participante la schema de garantare au platit contributiile aferente anului 2013. Suma colectata la expirarea termenului de plata a fost de 446,7 milioane de lei, au transmis joi HotNews. ro, oficialii Fondului. Contributia platita de banci reprezinta 0,3% din total depozite garantate la 31 decembrie 2012. continuă pe Hotnews

FGDB: Tara noastra are unul dintre cele mai mari procente de acoperire a depozitelor bancare garantate

Raportul dintre totalul resurselor Fondului de garantare a depozitelor in sistemul bancar FGDB) si depozitele garantate se situeaza la 2,2%, tara noastra avand, astfel, unul dintre cele mai mari procente din Uniunea Europeana UE) de acoperire a depozitelor bancare garantate, informeaza un comunicat de presa.

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la unul dintre cele mai prestigioase premii din aviatia mondiala

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost nominalizat de catre expertii companiilor aeriene la Routes Europe Awards, una dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, informeaza.

FOTO Parcul Copou din Vaslui, unul dintre cele mai frumoase parcuri din tara

In ultimii 6 ani, parcul Copou din municipiul Vaslui a suferit transformari radicale, devenind una dintre cele mai frumoase gradini publice din tara.

Unul din cei mai mari actori ai lumii: Ma gandesc la SINUCIDERE. Nu il voi lasa pe Dumnezeu sa aleaga pentru mine

In tinerete a fost unul din cei mai doriti si iubiti actori, iar filmele sale adunau in salile de cinematograf milioane de oameni. Acum, la batranete, Alain Delon se simte din ce in ce mai singur, chiar daca.

Raportul dintre totalul resurselor FGDB si depozitele garantate este de 2,2%

Raportul dintre totalul resurselor Fondului de garantare a depozitelor in sistemul bancar FGDB) si depozitele garantate se situeaza la 2,2%, tara noastra avand, astfel, unul dintre cele mai mari procente din Uniunea Europeana UE) de acoperire a depozitelor bancare garantate, informeaza un comunicat de presa.

S-au cumparat imobiliare de circa 120 mil. euro la inceput de an: cele mai mari tranzactii

Investitiile din primul trimestru din Romania au totalizat 116 mil. euro, reprezentand o crestere cu 18% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Sectorul de birouri a reprezentat 65,7% din volumul total, urmat de retail cu 21,4%, arata cel mai recent.

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la una dintre cele mai prestigioase distinctii din domeniul aviatiei

Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti a fost nominalizat la Routes Awards, una dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, potrivit Mediafax.

Sperata pentru angajatii Mechel. Una dintre cele mai mari companii din Europa de reciclare vrea sa cumpere combinatele Otelul Rosu si Campia Turzii

Grupul german Scholz AG, unul dintre cei mai mari jucatori din Europa de pe piata reciclarii metalelor, a trimis proprietarilor combinatelor Mechel din Romania o scrisoare de intentie privind cumpararea unitatii din Otelul Rosu si a celei din Campia Turzii. Partenerul din Romania al Scholz a declarat pentru Adevarul ca nemtii vor sa continue productia, desi compania e cunoscuta mai ales pentru afacerile cu fier vechi pe care le deruleaza.

ANALIZA: Tu stii ce bei? Topul celor mai sanatoase ape minerale din Romania

Romania este una dintre cele mai cunoscute tari din lume la capitolul izvoarelor apelor minerale naturale. Aici gasesti cel mai mare numar de izvoare de buna calitate. Chiar si asa, nu inseamna ca toate apele comercializate sunt sanatoase, iar clientii.

Caru' cu Vedete: Ruby a comis-o! Cantareata a devenit ciuca mistourilor dupa ce dresul i s-a rupt in fund, pe scena; Vica a pierdut 10.000 de euro din cauza silicoanelor; Una dintre cele mai bune fundase din TV a facut valuri in Dubai! A bagat boala in ar

Oana Zavoranu se dezvaluie! Uite cum arata dupa schimbarea radicala de look. Dupa ce Oana Zavoranu le-a cerut sfatul prietenilor ei de pe Facebook. Sexy cumnatica Simonei Patruleasa face furori in costum de baie. Sezonul estival le-a facut pe vedetele noastre sa renunte la haine. Andra Trandas.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )