Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai ciudate orase din lume: localitati subterane, construite sub stanci si orasul cu cei mai vechi zgarie-nori din lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai ciudate orase din lume: localitati subterane, construite sub stanci si orasul cu cei mai vechi zgarie-nori din lume

Orasul albastru din Maroc, satul-stanca din Portugalia si oraselul subteran din Australia se numara printre cele mai ciudate orase din lume. continuă pe Adevărul

Cele mai fericite tari din lume: Arabia Saudita, in top. Unde s-a pierdut Europa?

Columbia, Fiji si Arabia Saudita sunt cele mai fericite tari din lume si acest lucru contrazice perceptia generala despre ce ii face fericiti pe oameni. Astfel, respectarea drepturilor umane, siguranta nationala si criminalitate redusa par ca nu.

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la Marea Neagra. Va costa 7 MLD. dolari

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la 35 de km de Istanbul, pe coasta Marii Negre si va deservi 150 de milioane de pasageri care vor putea zbura catre 350 de destinatii internationale, potrivit igairport. com .

Cum au pierdut cei mai bogati oameni din lume 195 de miliarde de dolari saptamana trecuta

Cei mai bogati 400 de oameni din lume au pierdut aproape 195 de miliarde de dolari in saptamana ce a trecut, din cauza vestilor economice proaste din China si a preturilor mici ale petrolului. Potrivit Bloomberg Billionaires Index, 47 de miliardari au pierdut cel putin cate un miliard in timpul acestei perioade, cea mai proasta pentru bursele din SUA din 2011 si pana acum.

Banca Elvetiei se asteapta la cele mai mari pierderi din istorie

Banca Elvetiei estimeaza ca va raporta pentru anul trecut o pierdere de 23 miliarde franci 23,05 miliarde dolari), cea mai mare din istoria institutiei, ca urmare a incercarilor de a tempera intarirea francului, in contextul renuntarii in ianuarie la plafonul de 1,2 franci pentru un euro, transmite Mediafax.

Cele mai ciudate voturi pentru Balonul de Aur: cine nu l-a votat pe Messi si ce optiuni bizare au existat in ancheta FIFA

Imediat dupa ce Lionel Messi a primit Ballon dOr 2015, site-ul FIFA a publicat optiunile capitanilor si selectionerilor care au participat la vot. Iar lista a relevat o multime de ciudatenii.

Cat castiga o stewardesa, care sunt calitatile unui bun insotitor de zbor si cele mai neplacute aspecte ale meseriei

Calatoriile in lung si in lat, popasurile in cele mai frumoase locuri din lume si uniformele elegante sunt cateva dintre beneficiile evidente ale slujbei de steward. in plus, in cazul anumitor companii, salariile sunt mai mult decat tentante. Procesul de selectie al candidatilor este insa unul foarte riguros, asa ca nu oricine poate ajunge la inaltime.

Oferta pentru Cristina Neagu de la Baia Mare. Ce raspuns a oferit cea mai buna handbalista din lume

Cristina Neagu a primit la finalul anului trecut o oferta de a reveni in handbalul romanesc la un club care-si propune castigarea Ligii Campionilor in 2017.

Neymar, fair-play la gala decernarii Balonului de Aur: Messi este cel mai bun din lume

Atacantul brazilian Neymar a declarat, luni, ca argentinianul Lionel Messi, coechipierul sau de la FC Barcelona, este cel mai bun jucator din lume si merita sa castige Balonul de Aur decernat la gala de la.

Topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari

Harrison Ford l-a depasit pe Samuel L. Jackson si a revenit pe primul loc in topul actorilor de la Hollywood ale caror filme au generat cele mai mari incasari din istoria cinematografiei, informeaza site-ul revistei New Musical Express, citat de Mediafax.

Cele mai luxoase hoteluri care vor fi deschise anul acesta: complexuri de 5 stele care vor oferi sejururi de vis

Turistii care dispun de un buget de vacanta generos se pot caza intr-una dintre cele mai luxoase locatii care vor fi inaugurate anul acesta. Iata cateva dintre cele mai extravagante si neobisnuite hoteluri din lume care se vor deschide in 2016.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )