Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cele mai costisitoare catastrofe naturale din lume

Antena3 Antena3,
Cele mai costisitoare catastrofe naturale din lume

Patru dintre cele mai costisitoare dezastre naturale au avut loc in Statele Unite in mai putin de 20 de ani. Japonia si China sunt alte doua tari puternic afectate de dezlantuirea naturii. Japonia: Cutremurul de. continuă pe Antena3

Germanii au primit cele mai mari cresteri salariale din ultimii patru ani

Germanii au avut in luna iulie cele mai mari cresteri salariale inregistrate in ultimii patru ani, in timp ce in alte state membre ale zonei euro au fost operate taieri de salarii si s-au desfiintat numeroase locuri de munca, informeaza sursele de presa.

Saracii nemti bogati. Germanii au primit cele mai mari cresteri salariale din ultimii patru ani

Germanii au avut in luna iulie cele mai mari cresteri salariale inregistrate in ultimii patru ani, in timp ce in alte state membre ale zonei euro au fost operate taieri de salarii si s-au desfiintat numeroase.

Cea mai mare economie din lume lovita de uraganul Sandy. Ce va ramane in urma?

Coasta de est a SUA va fi lovita in noaptea de luni spre marti de ceea ce se estimeaza ca va fi unul dintre primele 10 cele mai costisitoare uragane din aceasta tara. Proprietati in valoare de 80 mld. dolari se afla in calea uraganului Sandy, in vreme.

Cea mai mare economie din lume, lovita de uraganul Sandy. Ce va ramane in urma? [UPDATE]

Coasta de est a SUA va fi lovita in noaptea de luni spre marti de ceea ce se estimeaza ca va fi unul dintre primele 10 cele mai costisitoare uragane din aceasta tara. Proprietati in valoare de 80 mld. dolari se afla in calea uraganului Sandy, in vreme.

Romania, locul 1 intr-un top sinistru. Avem cel mai frumos loc de odihna din lume

Romania a ajuns si pe primul loc intr-un top, dar este vorba de un clasament al cimitirelor. Francezii au decis ca cel mai frumos loc de odihna din lume este cimitirul Sapanta de la noi din tara, scrie.

Faze Tari: Moartea poate fi amuzanta! Tragedii bizare, care par glume proaste ale destinului; Ea ii bate la fundul gol pe cei mai tari directori americani; Astea sunt cele mai animalice frizuri pe care le-ai vazut vreodata

A fost creat cosciugul-discoteca. Producatorul american de cosciuge Robert Nogoy vrea neaparat sa-si socheze clientii. El a inventat un sicriu prevazut cu instalatie de karaoke. Cel mai mare sutien din lume, vandut cu 4. 481 de euro. Cel mai mare sutien din lume, creat pentru a promova o campanie de prevenire a cancerului mamar, denumita.

Romania, pe primul loc in topul celor mai frumoase cimitire din lume

Romania se remarca in lume cu Transfagarasanul, cel mai frumos drum din lume, se afla pe primul loc in ceea ce priveste scaderea averii populatiei, dar mai nou, se afla si in topul clasamentului.

A fost descoperit cel mai fericit om din lume. Vezi care sunt secretale sale

Cand ai vazut ultima oara un om foarte fericit? Un calugar tibetan, in varsta de 66 de ani, totodata specialist in genetica moleculara, este considerat cel mai fericit om din lume. Cercetatorii de la.

Cezar Preda: Presedintele decide daca Nitu si Irimie sunt cele mai potrivite persoane.

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, ca este dreptul ministrului Justitiei sa faca propunerile pentru functiile de procuror general si procuror sef al DNA si ca ramane ca presedintele sa decida daca sunt cele mai potrivite persoane, informeaza Mediafax. Nu cunosc persoanele. E dreptul ministrului Justitiei sa propuna, nu le cunosc activitatea. Ramane ca presedintele sa decida daca sunt cel mai potrivite persoane, a declarat Cezar Preda, intrebat in legatura cu .

Cum eviti cele mai comune 5 motive de cearta intr-o casnicie

Orice casnicie are suisuri si coborasuri. Nu exista relatie de lunga durata perfecta, fara conflicte si certuri, insa cele mai multe probleme pot fi depasite. Iata care sunt cele mai comune 5 surse de conflicte in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )