Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cele mai economice masini Diesel: in ce conditii sunt economice masinile cu cel mai mic consum?

Adevărul Adevărul,
Cele mai economice masini Diesel: in ce conditii sunt economice masinile cu cel mai mic consum?

Motorizarile Diesel pentru autoturisme au devenit deosebit de populare in Europa, jumatate dintre masinile vandute utilizand drept combustibil motorina. Dintre acestea care sunt cele mai economice?. continuă pe Adevărul

Oscarul in Turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din lume

Cele mai bune destinatii din lume, in functie de activitate, au fost anuntate la ceremonia World Travel Awards , echivalentul Oscarului pentru industria de turism. Iata care sunt destinatiile si cat te costa o vacanta aici.

Dr. Oz: Cele mai sanatoase alimente pentru gravide

Gravidele sunt foarte atente cu alimentele pe care le mananca. Si bine fac. Iata care sunt cele mai sanatoase alimente pentru gravide, potrivit Dr. Oz. Lamaile Lamaile sunt potrivite si pentru.

Top Google: Cele mai populare personalitati in 2015

Cele mai populare personalitati ale anului 2015 in cautarile facute de romani in Google sunt Simona Halep, Elena Udrea, Gabriel Cotabita, Vadim Tudor si Mihaela Radulescu.

Siegfried Muresan, eurodeputatul roman cu cele mai multe rapoarte in Parlamentul European. Macovei, devansata

Purtatorul de cuvant al PPE Siegfried Muresan este eurodeputatul roman cu cele mai multe rapoarte in Parlamentul European in anul 2015. Europdeputatul Monica Macovei,care in 2013 era cel mai activ din raportorii PPE, se poate lauda doar cu doua rapoarte.

Cele mai importante lucruri pe care barbatii le invata din relatiile de cuplu destramate

Adesea, unele dintre cele mai importante lectii de viata le invatam din greselile facute, lucru care se aplica si in cazul relatiilor de cuplu, dupa cum a relevat un sondaj realizat in randul barbatilor parasiti de sotii sau iubite.

Cele mai periculoase tendinte de infrumusetare in anul 2015: par ars cu flacara, machiaj cu creioane colorate si buze umflate

Anul 2015 a adus multe tendinte extravagante si chiar periculoase in materie de frumusete si machiaj. Printre cele mai ciudate metode de infrumusetare pe care le-au pus in aplicare femeile se numara curbarea genelor cu un bat fierbinte, arsurile cu model si eliminarea varfurilor despicate cu ajutorul focului.

Sondaj: Ce partide vor strange cele mai multe voturi la parlamentare

Daca duminica viitoare ar fi alegerile parlamentare, PNL ar obtine cele mai multe voturi. in acest clasament, ar fi urmate de PSD si UDMR, conform unui sondaj INSCOP .

Cele mai vechi marci de ceasuri

Cele mai vechi marci de ceasuri. Desi tehnologia moderna le-a umbrit din utilitate, ceasurile vor ramane mereu un accesoriu ce simbolizeaza eleganta si clasa. Unii dintre cei mai importanti producatori de ceasuri din lume fac acest lucru de sute de ani, iar titlul de cel mai vechi producator de ceasuri este disputat de mai multe companii.

Finantele au definitivat proiectul normelor de aplicare a noului Cod Fiscal. Vezi cele mai importante clarificari si exemple concrete de calcul

Cladirea in care un zugrav petrece 3 zile pe saptamana, constituie din punct de vedere fiscal un sediu permanent al zugravului, se arata in unul dintre exemplele din proiectul normelor de aplicare a noului Cod Fiscal, publicat vineri seara de Finante. Documentul are rolul de a clarifica prevederile codului, autorii venind cu exemple in acest sens. Prezentele Norme metodologice sunt corelate cu actuala structura a Codului fiscal. In acest sens, ele sunt alocate pe titlurile din Codul fiscal, urmarind necesitatea detalierii prevederilor legale, se arata in Nota de Fundamentare care insoteste proiectul.

Cele mai frecvente greseli comise de femei in dormitor. Sfaturile specialistilor pentru a nu pierde partenerul de viata

Specialistii sustin ca preconceptiile sexuale pot afecta extrem de mult viata sexuala, iar femeile sunt cele care intotdeauna aduc astfel de prejudecati in asternut.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )